.

.

Хофумикс Градник За Перење Топка Градник Штедач Заштитник За Градник Машина За Миење Машина-Измијте Заштитни Кеси За Перење Алишта За Машина За Перење Деликатни И?

Хофумикс Градник За Перење Топка Градник Штедач Заштитник За Градник Машина За Миење Машина-Измијте Заштитни Кеси За Перење

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Топката за перење градник е изработена од пп пластика,спречува намотување меѓу облеката,го продолжува животниот век на градникот,го одржува градникот еластичен,вгнезден почистТопката за перење градник е прилично голема и може да собере 2-3 градници, во зависност од тоа дали се обложени или не. Големина на топката : Дијаметар во 17,6 см, универзалната големина е погодна за градник за чаши А, Б или Ц.Боја : виолетова или розова.Пакетот Вклучува : 1*Топка За Градник + 1*Мала Топка За Перење + 1*Заштитна Кеса. Моден Дизајн : голема шуплива топка за градник плус мала топка за масажа на облека, само ставете долна облека и мала топка за масажа во топката за градник, а потоа ставете ја во машина за перење,шуплив дизајн на цвеќе,мода и градници за перење без оштетување, заштитете ги градниците од заплеткување и заглавување. Безбедна алтернатива за миење раце,заштеда на време и чистење за перење.Ги спречува куките да се виткаат,чашите ја одржуваат својата форма,градниците траат подолго и изгледаат подобро. Топката за перење градник може да остане затворена и градникот нема да се фати на никакви рабови бидејќи брабалот е мазен. Погоден за сите видови градници и костими за капење,може да се користи и како заштитник за градник за патување во куфер. Уред кој може да ги заштити градниците во машината за перење. Тоа ве спречува да морате секојдневно да миете градници. Може да ги исчисти градниците без да ги оштети. Исто така, ви заштедува многу време и пари. Не е потребно чистење или одржување. Градниците можеа да преживеат во машината за перење! Сега се што треба да направите е само да ги извадите и да ги исушите. Го прави вашиот живот поедноставен! Спецификации : Материјал : Големина На ПП : 17*13см/6.12 Во Боја : Виолетова, розова Пакет Вклучува : 1*Топка за Градник + 1*мала топка за перење + 1*Заштитна Торба хофумикс прави најдобро да понуди извонредна услуга за нашите клиенти.

Други карактеристики

Најдобри понуди