.

.

Shunfayouxiangs Huridifer Diffuser Home Mini Humidifier Aromatherapy Дифузер, навлажнувач за автомобили со ноќна светлина, автоматско напојување, тивок овлажнител без вода дифузер за есенцијалн?

Shunfayouxiangs Huridifer Diffuser Home Mini Humidifier Aromatherapy Дифузер, навлажнувач за автомобили со ноќна светлина, автоматско

DEN 299.20

Количина на стоки
Тековен

Направено од ABS материјал, тој е еколошки и нема мирис Тивка атмосфера и режимот на спиење можат да обезбедат мирна и удобна ноќ за спиење. Со функција за заштита од електрична енергија и тајминг. Преносен за теретана, јога, бебешка соба, канцеларија, бања и спална соба, дозволувајќи ви да уживате во животот во секое време и каде било. Безбедност, здравје и економично, време е да купите еден за себе и за вашето семејство или пријатели. Направено од ABS материјал, тој е еколошки и нема мирис. Тивка атмосфера и режимот на спиење можат да обезбедат мирна и удобна ноќ за спиење. Со функција за заштита од електрична енергија и тајминг. Преносен за теретана, јога, бебешка соба, канцеларија, бања и спална соба, дозволувајќи ви да уживате во животот во секое време и каде било. Безбедност, здравје и економично, време е да купите еден за себе и за вашето семејство или пријатели. Product name : humidifier Water tank capacity : 260 ml.Noise : below 36 d BPower supply voltage : DC5 VUse area : below 10㎡Power mode : USBColorful night lights : Yes Whether to support timing function : support Whether to support water shortage protection : support Applicable space : study, living Соба, спална соба, итн. Проверете ја големината и бојата пред да купите.

Други карактеристики

Најдобри понуди