.

.

Пластични Преклопни Гајби За Комунални Услуги, Издржливи Корпи За Складирање Што Се Склопуваат Контејнери За Складирање Дома Гаража Организатор На Коцки За Склад?

Пластични Преклопни Гајби За Комунални Услуги, Издржливи Корпи За Складирање Што Се Склопуваат Контејнери За Складирање Дома

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Големина : Кога Се Расплетува,Големината Е 16, 7х11, 6х8, 8 Инчи/20, 8х14х11, 6 Инчи, А Капацитетот е 20л/45Л Кога Не Се Користи, може Да се Преклопи на 16, 7х11, 6х2, 3 Инчи/20, 8х14х2, 5 Инчи. Преклопен Материјал За Кутија За Складирање : Проѕирната Пластична Кофа Со Капак Е Изработена Од Висококвалитетен Пп Материјал,Кој Е Стабилен И Durable.It Лесно Се Чисти.Можете Да Го Измиете Со Вода. Кутии За Складирање Што Се Редат И Се Преклопуваат : Усвоен Е Дизајнот На Системот За Гнездење Со Испреплетување,Кутиите За Складирање Се Наредени Безбедно,А Просторот Ефикасно Се Користи.Малиот Дизајн На Жлебот На Врвот Ги Прави Пластичните Кутии За Складирање Цврсто Да Стојат Кога Се Наредени, Без Да Се Грижите За Паѓање. Кутија За Складирање Што може да се преклопи : Нашата Висококвалитетна Кутија за Складирање Што може Да се Преклопи Може Лесно Да се Преклопи За Неколку Секунди Без Инсталација,Само Повлечете Ги Нагоре или Преклопете ги Страните на Кутијата за Складирање на Преклопување.Кога Кутијата Не Е Во Употреба,Може Да Се Преклопи И Складира За Да Заштеди Простор. Мултифункционално : Преклопната Пластична Кутија За Складирање Може Да Се Користи Во Различни Сценарија.Удобно И Разноврсно.Кутијата За Складирање Што Може Да Се Преклопи Може Да Се Користи За Чување Облека,Закуски,Книги,Фотографии,Чевли,Играчки Итн.Сместен Во Дневната Соба,Канцеларијата,Гардеробата,Креветот,Багажникот За Автомобили.И Убави И Практични. Големина : Кога Се Расплетува,Големината Е 16, 7х11, 6х8, 8 Инчи/20, 8х14х11, 6 Инчи, А Капацитетот е 20л/45Л. Кога Не Се Користи, може Да се Преклопи на 16, 7х11, 6х2, 3 Инчи/20, 8х14х2, 5 Инчи. Преклопен Материјал За Кутија За Складирање : Проѕирната Пластична Кофа Со Капак Е Изработена Од Висококвалитетен Пп Материјал,Кој Е Стабилен И Durable.It Лесно Се Чисти.Можете Да Го Измиете Со Вода. Кутии За Складирање Што Се Редат И Се Преклопуваат : Усвоен Е Дизајнот На Системот За Гнездење Со Испреплетување,Кутиите За Складирање Се Наредени Безбедно,А Просторот Ефикасно Се Користи.Малиот Дизајн На Жлебот На Врвот Ги Прави Пластичните Кутии За Складирање Цврсто Да Стојат Кога Се Наредени, Без Да Се Грижите За Паѓање. Кутија За Складирање Што може да се преклопи : Нашата Висококвалитетна Кутија за Складирање Што може Да се Преклопи Може Лесно Да се Преклопи За Неколку Секунди Без Инсталација,Само Повлечете Ги Нагоре или Преклопете ги Страните на Кутијата за Складирање на Преклопување.Кога Кутијата Не Е Во Употреба,Може Да Се Преклопи И Складира За Да Заштеди Простор. Мултифункционално : Преклопната Пластична Кутија За Складирање Може Да Се Користи Во Различни Сценарија.

Други карактеристики

Најдобри понуди