.

.

Самолепливи Трепки За Повеќекратна Употреба Не Е Потребен Ајлајнер Или Лепак Лажни Трепки Лесно Се Ставаат Во Рок Од 3 Секунди Природен Изглед Водоотпорни Самолеп?

Самолепливи Трепки За Повеќекратна Употреба Не Е Потребен Ајлајнер Или Лепак Лажни Трепки Лесно Се Ставаат Во Рок Од 3 Секунди

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

ТОПЛО ИЗВЕСТУВАЊЕ : ОВИЕ Лажни Трепки МОРА Да се Користат Пред Секоја Апликација За Шминка или Нега на Очите ВО СПРОТИВНО, нема Да Се залепи. Вода Или Од Козметика На Очните Капаци Ќе Вискозноста И Животниот Век. БЕЗ ЛЕПАК ИЛИ АЈЛАЈНЕР : Оваа Лажна Трепка се Разликува од Магнетните Трепки. Овие Самолепливи Трепки Имаат Лепливи Ленти, Така што Можете Да ги Облечете Без Да Користите Лепак или Ајлајнер. ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ : може да се Нанесе За 3 Секунди, Што Во Голема Мера Го Поедноставува Процесот на Носење и Ви Заштедува време. И Самолепливите Трепки За Повеќекратна Употреба Се Многу Лесни За Употреба За Нова Рака. ЕДНОКРАТНО И МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЕ : Природните Трепки може Да се Користат Неколку Пати Со Правилна Употреба и Складирање. Исплакнете Ја Со Топла Вода Доколку Е Потребно. Ако Лентата Стане Валкана И Не Леплива, Може Да Ја Измиете Со Топла Вода И Да Ја Исушите Со Фен Со Нежен Топол Воздух. ПРИРОДЕН ИЗГЛЕД И ДЕБЕЛИ - Нашите Самолепливи Трепки За Повеќекратна Употреба се Направени од Меки Синтетички Влакна, Кои Имаат Убаво Виткање и Се Флексибилни. Ви Дава Природен Изглед И Е Пошармантен. ТОПЛО ИЗВЕСТУВАЊЕ : ОВИЕ Лажни Трепки МОРА Да се Користат Пред Секоја Апликација За Шминка или Нега на Очите. ВО СПРОТИВНО, нема Да Се залепи. Вода Или Од Козметика На Очните Капаци Ќе Вискозноста И Животниот Век. БЕЗ ЛЕПАК ИЛИ АЈЛАЈНЕР : Оваа Лажна Трепка се Разликува од Магнетните Трепки. Овие Самолепливи Трепки Имаат Лепливи Ленти, Така што Можете Да ги Облечете Без Да Користите Лепак или Ајлајнер. ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ : може да се Нанесе За 3 Секунди, Што Во Голема Мера Го Поедноставува Процесот на Носење и Ви Заштедува време. И Самолепливите Трепки За Повеќекратна Употреба Се Многу Лесни За Употреба За Нова Рака. ЕДНОКРАТНО И МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЕ : Природните Трепки може Да се Користат Неколку Пати Со Правилна Употреба и Складирање. Исплакнете Ја Со Топла Вода Доколку Е Потребно. Ако Лентата Стане Валкана И Не Леплива, Може Да Ја Измиете Со Топла Вода И Да Ја Исушите Со Фен Со Нежен Топол Воздух. ПРИРОДЕН ИЗГЛЕД И ДЕБЕЛИ - Нашите Самолепливи Трепки За Повеќекратна Употреба се Направени од Меки Синтетички Влакна, Кои Имаат Убаво Виткање и Се Флексибилни.

Други карактеристики

Најдобри понуди