.

.

Хоропер Метал Депилација Стапчиња, Метал Шпатули Апликатор Стапчиња, Нерѓосувачки Челик Депилација Шпатула Метал Восок Мешање Апликатор Дрво Рачка Отстранување ?

Хоропер Метал Депилација Стапчиња, Метал Шпатули Апликатор Стапчиња, Нерѓосувачки Челик Депилација Шпатула Метал Восок Мешање Апликатор Дрво

DEN 70.24

Количина на стоки
Тековен

МАТЕРИЈАЛ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : ширина од 2 см со дебелина од 0,8 мм може да покрие големи површини на кожата за помалку време, што може многу да ви заштеди времеДолжината од 18,6 см е погодна за отстранување на влакна на повеќе делови од телото за време на депилација секој пат. ПРАКТИЧНА РАЧКА : дизајн На Долга рачка, удобен за земање восок без боење на рацете, практичен за use.It може да се користи со сите видови восок за депилација, главно се користи за нанесување и мешање на восок, лесен за чистење. СТАПЧЕ ЗА ВОСОЧНА ШПАТУЛА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Нашиот апликатор за восок од нерѓосувачки челик може повторно да се користи, полиран непречено, што не само што е удобно за држење и контрола, туку е и практично да ги држите рацете од неред кога депилирате само и може да се држи долго време без да ги повредите рацете и може да помогне да се депилира рамномерно. ЕКОНОМИЧЕН ПРАВ СТАП ЗА ДЕПИЛАЦИЈА од НЕРЃОСУВАЧКИ НЕРЃОСУВАЧКИ : Стапчињата За Апликатор За Восок Металот може да помогне рамномерно да се нанесе восокот, брзо да се отстрани косата. Економично решение доколку сакате повторно да ја користите шпатулата за бројни сесии за депилација. ГЛАВНИ ЦЕЛИ : овие шпатули за апликатори за отстранување на влакна со разумна должина, што помага да се намалат брисевите и го олеснува депилацијата и отстранувањето на влакна, Шпатулата За Депилација е погодна за отстранување на влакна од многу делови од телото, како што се рацете, стапалата и другите делови од телото, Шпатулата За Апликатор За Восок е практична алатка за отстранување на влакна за повеќето луѓе. Карактеристики : шпатулата од нерѓосувачки челик е шушкава, која е издржлива, еднократно и безбедна.

Други карактеристики

Material:
Stainless Steel + Wood Color
Package Includes:
  1 x Waxing Spatula Only
Note:
Color of wood handle displayed in photos may be slightly different from the real object. Please take the real one as standard. Please note that the new type and old type of this wax applicator stick  will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Најдобри понуди