.

.

КОНТЕЈНЕРИ За Облекување DBYLXMN Мали Контејнери За Зачини Со Капаци Чаши За Зачини Од Нерѓосувачки Челик Контејнер За Чаши За Потопување За Ручек Бенто Кутија Може О?

КОНТЕЈНЕРИ За Облекување DBYLXMN Мали Контејнери За Зачини Со Капаци Чаши За Зачини Од Нерѓосувачки Челик Контејнер За Чаши

DEN 1470.40

Количина на стоки
Тековен

100% нерѓосувачки челик + Силикон ①Материјал Е Изработен Од Издржлив Силикон И Нерѓосувачки Челик. Контејнерот За Облекување Е Еднократно И Може Да Помогне Да Се Намали Употребата На Многу Чаши За Зачини За Еднократна Употреба. Намалете Го Отпадот И Пластиката За Еднократна Употреба. Многу Почисто И Побезбедно. Нема Сомнителна Пластика За Истекување Во Храната. Контејнери За Храна За кампување Големи Контејнери За Житни Култури Складирање На Домот Уреди Контејнери За Складирање Кујнски Предмети За Украси За Домашна Кујна Комплет Контејнери За Ручек. ●Совршена Големина За Кутијата За Ручек ● Одлична Големина На Порција За Пакување Облекување,Хумус,сосови,зачини, натопи,путер, сушено Овошје,,, сируп, итн. Одлично За Деца Бенто Кутии За Училиште. Практична Мала Ставка За Отпад - Ручек! Контејнери За зачини Прв Стан Потреби Контејнер За Вода За Фрижидер Канистер За Кафе Херметички Контејнери За Складирање Храна Канти За Компири за Оставата, Чајната Кујна. ●Доказ За истекување Лесен За Отворање●компактен и Херметички. Совршен За Пренослив Облекување, Без Истури Или Протекување! Лесно Отворање/затворање За И Возрасни. Шарените, Меки Капаци Целосно Ги Запечатуваат Контејнерите.Одличен Додаток На Вашите Предмети За Подготовка На Оброци! Контејнер за вода За Фрижидер Контејнери За Храна Со Капаци Потреби За Прв Стан Големи Контејнери За Житни Култури Фиока За Зачувување Храна Кутија За Ручек За Мали Деца. ●Користење За Различни Потреби Е Одлично За Содржи Сосови, Ситни Закуски,, Тотирање Кога Патувате Или Трчате, Чувајте Ги Мачките Храна/ Кутре Третира Кога Патувате Ја Одржува Храната Свежа. Тие Го Олеснуваат Пакувањето На Ручеците, А Исто така Се Одлични Мечеви За Домашна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди