.

.

Комплет од 4 Тркала За Тркала,1.2/2/2.5/3/4 Тркало За Патека V-Жлеб,Тркало Со Тежок Жлеб, За Превртена Патека, Индустриски Машини, Валјак За Лизгачка Врата, Шина за Жичана Ј?

Комплет од 4 Тркала За Тркала,1.2/2/2.5/3/4 Тркало За Патека V-Жлеб,Тркало Со Тежок Жлеб, За Превртена Патека, Индустриски Машини,

DEN 1789.12

Количина на стоки
Тековен

Дизајн : V-жлебот совршено се вклопува во превртената патека, намалувајќи ги вибрациите, без бучава и мазна површина Дизајнот додава дебела заграда со 4 прислушувани дупки на тркалото за водење. Материјал : тркалцата на вратите се изработени од висококвалитетно челично ковање, двојни лежишта, добра цврстина, отпорна на абење, мазна и стабилна и долг работен век. Силен носивост : дизајнот на тешки тркалца. 1,2 инчен товар до 180 килограми. Применливо за : V типот е посоодветен за аголна железна / аголна челична патека, тркало за лизгање на лизгачката врата на тркалото за подигнување на стапалото. Подвижните тркалца може да се користат во домови, училишта, гаражи, продавници, колички и болници. Тешките тркалца може да се користат за поместување на отоманската, масичката, штандовите за растенија итн. Дизајн : V-жлебот совршено се вклопува во превртената патека, намалувајќи ги вибрациите, без бучава и мазна површина. Дизајнот додава дебела заграда со 4 прислушувани дупки на тркалото за водење. Материјал : тркалцата на вратите се изработени од висококвалитетно челично ковање, двојни лежишта, добра цврстина, отпорна на абење, мазна и стабилна и долг работен век. Силен носивост : дизајнот на тешки тркалца. 1,2 инчен товар до 180 килограми. Применливо за : V типот е посоодветен за аголна железна / аголна челична патека, тркало за лизгање на лизгачката врата на тркалото за подигнување на стапалото. Подвижните тркалца може да се користат во домови, училишта, гаражи, продавници, колички и болници. Тешките тркалца може да се користат за поместување на отоманската, масичката, штандовите за растенија итн. Дали ја туркате или носите вашата опрема од едно до друго место? Инсталирајте ги овие тркалца на вашата опрема и престанете да го оптоварувате грбот, заштедете енергија и маневрирајте го мебелот или опремата таму каде што сакате со леснотија и удобност.

Други карактеристики

100% :
*Color:
as shown
*Wheel material:
carbon steel integral forging
* Bracket material:
cold rolled steel
*Type:
directional casters
* Groove:
V groove
* Wheel diameter:
(1.2in) 32mm / (2in) 50mm / (2.5in) 60mm / (3in) 80mm / 4in) 100mm
*Loading capacity:
180kg/220kg/350kg/500kg/600kg
*Applicable to electric/rolling doors/baby doors, industrial carts, assembly jigs, containers, racks and other equipment and projects:
*Package Included:
4 x sliding door roller steel V-shaped wheel:
* Every order we take seriously, and dear customers choose our products every time. We will do our best to meet your needs.:
* If you are looking for a top production line to enhance your project, then our products are your best choice.:
If you have any questions when using, please feel free to contact us by message. :

Најдобри понуди