.

.

Хемотон 100 парчиња Налепница Трендовски Налепници Налепници За Шише Со Вода Налепници За Рачна Сметка Налепници За Бонбони Налепници За Мраз Налепници За Лепило Л?

Хемотон 100 парчиња Налепница Трендовски Налепници Налепници За Шише Со Вода Налепници За Рачна Сметка Налепници За Бонбони Налепници За Мраз

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

ДЕКОРАТИВНИ НАЛЕПНИЦИ ЗА ФРИЖИДЕР Специјален дизајн и во фина изработка најдобрата замена за вашата стара, скршена. ВИНИЛ НАЛЕПНИЦИ налепниците се силно лепило, не се лесни за бледнеење, не се лесни за кршење, шарени, светли, издржливи, безбедни и без штети. НАЛЕПНИЦИ ЗА ХРАНА со смешни модели на храна и сладолед, оваа налепница може да го направи вашето шише или куфер поделикатно. ЛЕПИЛО ПОСТ НАЛЕПНИЦА Можете Да Ја Испратите Декоративната Налепница На Вашите Пријатели Како Подарок, Тие ќе Бидат Среќни и можат да бидат за. БОНБОНИ НАЛЕПНИЦА во светли бои и цртани сладолед и прехранбени модели ќе ја обезбедат нивната популарност и практичност. ДЕКОРАТИВНИ НАЛЕПНИЦИ ЗА ФРИЖИДЕР Специјален дизајн и во фина изработка. најдобрата замена за вашата стара, скршена. ВИНИЛ НАЛЕПНИЦИ налепниците се силно лепило, не се лесни за бледнеење, не се лесни за кршење, шарени, светли, издржливи, безбедни и без штети. НАЛЕПНИЦИ ЗА ХРАНА со смешни модели на храна и сладолед, оваа налепница може да го направи вашето шише или куфер поделикатно. ЛЕПИЛО ПОСТ НАЛЕПНИЦА Можете Да Ја Испратите Декоративната Налепница На Вашите Пријатели Како Подарок, Тие ќе Бидат Среќни и можат да бидат за. БОНБОНИ НАЛЕПНИЦА во светли бои и цртани сладолед и прехранбени модели ќе ја обезбедат нивната популарност и практичност. Пакетот Вклучува 100 х налепници За сладолед Карактеристики-Големина : 7, 00Х6, 20Х0, 10см/2, 75Х2, 44Х0 уметност. - Боја : шарена налепница од серијата храна-Материјал : налепници за правење пвц-Налепници За Сладолед може да се нанесат на лаптоп, футрола за багаж, компјутер, книга за дневници, куфер и се што сакате сам материјал за налепници. - Постојат шарени модели на сладолед за да изберете, за да ја задоволите вашата потреба за декорација налепница за кекс.

Други карактеристики

Најдобри понуди