.

.

РЕДХОНГ Тивок Вентилатор За Подот, Вентилатор Со Голема Големина, Снабдување Со Воздух Со Пет Лисја, Низок Шум, Метење На Жешката Топлина На Целата Куќа, Чувство На ?

РЕДХОНГ Тивок Вентилатор За Подот, Вентилатор Со Голема Големина, Снабдување Со Воздух Со Пет Лисја, Низок Шум, Метење На Жешката Топлина

DEN 1457.60

Количина на стоки
Тековен

Практична инсталација, заштеда на време и заштеда на труд, приказ на детали, извонредност во изработката, биро и држач со двојна намена, лесен и лесен за движење, лесен за прилагодување на висината, целата машина е лесна и може да се движи како што сакате Избалансираната собна температура ја промовира циркулацијата на студениот воздух, а кога се користи со климатизери, ја забрзува циркулацијата на ладниот воздух во затворените простории, правејќи да се чувствувате удобно, здраво и ладно. Три брзини на ветерот мирно го поминуваат летото, со различни брзини на ветерот, го чувствуваат winамот на ветрот и ги задоволуваат различните потреби за ладење во лето. Тресејќи ја главата од повеќе агли, ветерот е неразделен, а опсегот на снабдување со воздух е широк, така што целото семејство може да ужива во свежината и да спие со вас цела ноќ. Ако имате какви било прашања за време на процесот на купување, ве молиме испратете ни е-пошта и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Спецификација : име На Производ : режим на брзина на подот : 3 напојување со брзини : 45w Style : режим на работа со платформа со двојна намена : тип на копче функција : тајминг, функција за заглавување на тресење : 2-8 часа тип на прекинувач : нормален метод за снабдување со копче : тресење на главата избор на ветер : природна сцена што може да се примени : внатрешна, надворешна поради рачно мерење, може да има грешки во димензиите на производот.

Други карактеристики

Product name:
floor fan
Speed ​​mode:
3 gears
Rated power:
45w
Style:
dual-purpose platform
Operation mode:
knob type
Function:
timing, shaking head
Timing function:
2-8 hours
Switch type:
normal button
Air supply method:
shaking his head
Wind selection:
natural wind
Applicable scene:
indoor, outdoor
Due to manual measurement, there may be errors in product dimensions.:
Thank you for your understanding! I wish you a happy shopping!:
If you have any questions, please email us and we will get back to you within 24 hours. :

Најдобри понуди