.

.

Папки За Врзивно Средство кокија со 40 Џебови, Папки За Џебови Што Не Се Закачуваат Организатор Презентација Приказ За Презентација Лист Музика Фотографии Рецепти ?

Папки За Врзивно Средство кокија со 40 Џебови, Папки За Џебови Што Не Се Закачуваат Организатор Презентација Приказ За Презентација

DEN 675.20

Количина на стоки
Тековен

Пренослив : внатре има џеб за лизгање, што е погодно за складирање Може да стави документи и материјали Со големи димензии А3 и А4. Неврзување : Врзивно Средство За Уметничко Портфолио лесно се извлекува, не е лесно да се залепат страници, лесно се отвора и не се лепи во џебот. Повеќекратна Употреба : ова врзивно средство за документи Е Погодно за документи, фотографии, лист музика, рецепти, распореди и сертификати итн. Папка Со Јасни заштитници : капакот На Папката За Портфолио Обезбедува долгорочна заштита за складирање на документи или уметнички дела,40 џебови. Портфолио Презентациска Книга : организатор на џебни папки, реверзибилно вметнување на ' рбетот и вметнување на предниот капак ви овозможува да го етикетирате и идентификувате вашиот проект. Опис : - Портфолио Презентација Книга : џеб папки организатор, реверзибилна вметнете ' рбетот и предниот капак вметнете ви овозможува етикета и идентификување на вашиот проект. - Папка Со Јасни заштитници : капакот На Папката За Портфолио Обезбедува долгорочна заштита за складирање на документи или уметнички дела,40 џебови. - Пренослив : внатре има џеб за лизгање, што е погодно за складирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди