.

.

Firecore Фино подесување Заградата L-форма Ласерски Ниво Адаптер Мултифункционален Магнетни Вртење База За Ѕид &засилувач; Таванот Монтирање, 360° Прилагодливи Поддршк?

Firecore Фино подесување Заградата L-форма Ласерски Ниво Адаптер Мултифункционален Магнетни Вртење База За Ѕид &засилувач; Таванот Монтирање,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

СИЛЕН МАГНЕТ : 2 големи магнети за тенџере со сите фитинзи за прицврстување на ѕидните држачи формираат силна магнетна потпора, може да се користи на металната површина без стативи Слотови за завртки, клинци, патеки или опционални ремени се дизајнирани да ја направат инсталацијата многу поцврста. МОНТАЖА : Уредот ЗА Позиционирање FM360 е разноврсна монтажа која работи со ласери со повеќе линии благодарение на неговите 1/4"-20 и 5/8"-11 женски нишки овозможува да се прикачи на статив. Може магнетно да се закачи на метални површини или да се монтира на гипс картон со завртки за широк спектар на внатрешни апликации. ПРИЛАГОДЛИВ : уредот ЗА позиционирање Fm360 firecore нуди микро-фин систем за прилагодување на висината за прецизно усогласување на ласерската линија, како и брзо прилагодување и цврсто заклучување на висината. Копчето за фино прилагодување овозможува прецизно усогласување на линискиот ласер додека неговиот вграден клип за монтирање е идеален за апликации на решетката на таванот. ЛЕСНО ПОСТАВУВАЊЕ : клипот овозможува брзо поставување во апликациите на таванската мрежа, додека копчето за фино прилагодување овозможува прецизно усогласување на линискиот ласер. ПОГОДНОСТ : ласерската монтажа е мала и лесна, што е лесна за употреба и може да се оддалечи додека останува надвор од патот. СИЛЕН МАГНЕТ : 2 големи магнети за тенџере со сите фитинзи за прицврстување на ѕидните држачи формираат силна магнетна потпора, може да се користи на металната површина без стативи. Слотови за завртки, клинци, патеки или опционални ремени се дизајнирани да ја направат инсталацијата многу поцврста. МОНТАЖА : Уредот ЗА Позиционирање FM360 е разноврсна монтажа која работи со ласери со повеќе линии благодарение на неговите 1/4"-20 и 5/8"-11 женски нишки овозможува да се прикачи на статив. Може магнетно да се закачи на метални површини или да се монтира на гипс картон со завртки за широк спектар на внатрешни апликации. ПРИЛАГОДЛИВ : уредот ЗА позиционирање Fm360 firecore нуди микро-фин систем за прилагодување на висината за прецизно усогласување на ласерската линија, како и брзо прилагодување и цврсто заклучување на висината.

Други карактеристики

Најдобри понуди