.

.

AnnyFa 200pcs Клучен Синџир Клип Кука Вртливата Јаже Предвремени Кука Приврзок За Клучеви Куки За Јаже Клучни Прстени Изработка И Прстени За За Приврзок За Клучеви И Чан?

AnnyFa 200pcs Клучен Синџир Клип Кука Вртливата Јаже Предвремени Кука Приврзок За Клучеви Куки За Јаже Клучни Прстени Изработка И Прстени За За

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

● Хардвер за ЧАНТА ● Пакетот доаѓа со 100 парчиња куки за јаже и 100 парчиња прстени кои се совршени за употреба на чанти, јаки за кучиња и чанти ●ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МЕТАЛНИ КУКИ за ПРИВРЗОЦИ за КЛУЧЕВИ ● куките за јаже се изработени од легура на цинк кои се издржливи и против ' рѓа, тие се како и без олово и безбедни за употреба. ●ПРАКТИЧНА УПОТРЕБА● Секој клип за кука за приврзок за клучеви е дизајниран со клип на вртливата кука и прстените д за лесно прицврстување и користење. Тие се најдобриот избор за чанти, чанти и приврзоци за клучеви. ●ГОЛЕМИНА}овие синџири на клучеви се прибл. 1 1/4" во должина и внатрешниот дијаметар на прстенот е прибл. Одлична големина за да одговара НА вашите самостојни проекти, уметнички проекти, проекти за привезоци и проекти за шиење. ●ПОВЕЌЕНАМЕНСКИТЕ ВРТЛИВИ КУКИ за вртење се совршени за закачување фотографии, завеси, завеси и многу други домашни намени, овие вртливи штипки се одлични и за правење врвки, приврзоци за клучеви, влечење патент, чанта, чанта, ремени, ранци, рачно изработени јаки за кучиња, ремени за багаж и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди