.

.

122 парчиња Декор за Божиќна табла за Божиќ, Среќни зимски празници за отпадоци од камин, порибување на свеќа за венци, густа картонска сечење сечење за училница, вра?

122 парчиња Декор за Божиќна табла за Божиќ, Среќни зимски празници за отпадоци од камин, порибување на свеќа за венци, густа картонска сечење

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

Пакет со вредност : Сетот за декорација доаѓа со Божиќни исечоци од 122 парчиња во различни дизајни, доволна количина за да се задоволат декоративните потреби Шарени и привлечни украси обезбедуваат повеќе енергија и создаваат силна Божиќна празничка атмосфера. Додавајќи повеќе забава на вашата забава или билтен, одлична декорација за празници за вашиот избор. Премиум материјал : Исеците се изработени од здрав картон, издржлив и корисен. Печатено со врвно мастило за растенија, нетоксично и без чуден мирис. Објавено со миленичиња филм, водоотпорен и лесен за чистење со влажна крпа. Сите овие обезбедуваат отсечени украси со голема издржливост. Уникатен дизајн : Сетот за исечоци со теми од Божиќ е дизајниран добро со живописни бои и фенси шема, содржи кутии за подароци, камин, свеќи, порибување и други дизајни, донесување повеќе енергија и создавање уникатна празничка атмосфера. WIDE APPLICATION : It can be applied as bulletin board decorations, walls, doors, windows, desks, or storage box tags, postcards or other card decorations, good for holiday or Christmas themed parties, pattern activities, game pieces, labels, craft projects, игри и многу повеќе. Одлична декорација : Шарени исечоци Додадете уникатни стилови за украсување на вашата училница и билтен, украсете за роденденски активности, забави со теми за зима, училишни забави, назад на училишни забави, туш за бебиња, која било детска соба и други настани. Исечењата се идеални за какви било активности за декорација, што ви носи повеќе уживање. Пакет со вредност : Сетот за декорација доаѓа со Божиќни исечоци од 122 парчиња во различни дизајни, доволна количина за да се задоволат декоративните потреби. Шарени и привлечни украси обезбедуваат повеќе енергија и создаваат силна Божиќна празничка атмосфера.

Други карактеристики

Најдобри понуди