.

.

Дрон со двојна 1080p HD FPV камера, WiFi во живо видео, одржување на надморска височина, режим без глава, сензор за гравитација, подароци за играчки за РЦ за момчиња девојчи?

Дрон со двојна 1080p HD FPV камера, WiFi во живо видео, одржување на надморска височина, режим без глава, сензор за гравитација, подароци

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

-Со преклопни раце, мала големина, лесна за носење Со функцијата на режимот на задржување на надморска височина обезбедува стабилен лет. Со функцијата Wi Fi може да биде поврзана со апликација, APK систем за фотографирање, видео, менувач во реално време преку сликата на телефонската камера. - Интелегентно избегнување на пречки од предната, левата и десната страна. Кога функцијата за избегнување на пречката е вклучена, таа автоматски ќе избегне пречки. Преку мобилна апликација со VR очила, можете да ја почувствувате празнината од гледна точка. Светлата светла го прават летањето поспектакуларно, особено во темнината. Може да се изберат 2 фотоапарати. Со камера со широк агол од 1080p, дадете широки слики и видео со високи denfinition. Со камера со широк агол од 1080p, даваат широки слики и видео со високи denfinition. ✅ Траекторија лет. Нацртајте пат на екранот, а дронот ќе спроведе автономен лет по назначениот начин. Режим без оглед на тоа, нема потреба да ја прилагодувате позицијата на авионите пред да летаат. Функција : горе/долу, напред/назад, свртете лево/десно, десно, Лет на тротоарот, брзина на летање од 3 нивоа, LED светло, режим без глава, режим на задржување на надморска височина, Wi Fi FPV, лет на траекторијата, камера/видео. ✅ 2,4 GHz технологија усвоена за анти-мешање.4 Канал кој може да се искачи, да се спушти, напред, назад, левата летачка летање, десното летање на тротоарот и тркалањето 360 ° .6-A-Xis G-ro кој може да има постабилно летање и да биде лесен за контрола. Имајте 3-ниво на брзина на летот до SWIT-CH што може да направи повеќе фу-n со летањето. -Со преклопни раце, мала големина, лесна за носење. Со функцијата на режимот на задржување на надморска височина обезбедува стабилен лет. Со функцијата Wi Fi може да биде поврзана со апликација, APK систем за фотографирање, видео, менувач во реално време преку сликата на телефонската камера. - Интелегентно избегнување на пречки од предната, левата и десната страна. Кога функцијата за избегнување на пречката е вклучена, таа автоматски ќе избегне пречки. Преку мобилна апликација со VR очила, можете да ја почувствувате празнината од гледна точка. Светлата светла го прават летањето поспектакуларно, особено во темнината. Може да се изберат 2 фотоапарати. Со камера со широк агол од 1080p, дадете широки слики и видео со високи denfinition. Со камера со широк агол од 1080p, даваат широки слики и видео со високи denfinition. ✅ Траекторија лет. Нацртајте пат на екранот, а дронот ќе спроведе автономен лет по назначениот начин. Режим без оглед на тоа, нема потреба да ја прилагодувате позицијата на авионите пред да летаат.

Други карактеристики

Quantity:
1pc.
Material:
Plastic/Metal/ Electronic components.
Color:
Black
Frequency:
2.4G.
Lens parameters:
Dual 1080P lens.
Channels:
4CH.
Suitable age:
14+.
Body Battery:
3.7V 1500mAh lipo.
Charging time:
60 mins.
Flying time(Single battery):
13 mins.
R/C Distance:
150 meters.
Image Transmission Distance:
80-100 meters.
Image transmission signal:
WiFi.
Charging mode:
USB charging cable.
R/C Mode:
Left hand throttle.
Speed gear:
Fast/Medium/Slow.
Lens Angle:
Adjustment,0-90 degrees.
Remote battery:
3xAAA Battery (NOT Included).
Product Folded size:
8.5x6x5.5cm(3.4x2.4x2.2in).
Product Unfolded size:
13.5x11x5.5cm(5.3x4.3x2.2in)(none retainer).
Packing size:
18x15x6cm(7.1x5.9x2.4in).
Product net weight:
0.15kg/0.33lb.
Product gross weight:
205g/0.5lb.
Package Contents:
1xDrone.:
1xRemote control.:
2xInstructions.:
4xProtective rings.:
2xSpare blades.:
1xUSB cable.:
1xScrewdriver.:
1xStorage bag. :

Најдобри понуди