.

.

21 ПАРЧИЊА Акрилна Четка За Нокти Поставете Четки За Уметност За Нокти За Акрилна Апликација Ув Гел Четка За Нокти Пенкало СО Точки 3д Четка За Нокти За Акрилен Прав ?

21 ПАРЧИЊА Акрилна Четка За Нокти Поставете Четки За Уметност За Нокти За Акрилна Апликација Ув Гел Четка За Нокти Пенкало СО Точки

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

??Професионален Сет За Уметност За Нокти - овој гел четки за нокти вклучува 21 парчиња пенкала вкупно во 5 типа, 5 точки пенкала, 6 3д четка за нокти и 7 четки за нокти со ув гел со тркалезна глава, четки за 2 линии, 1 четка за прашина за нокти Може да наслика различни модели, еден сет ги задоволува вашите многу потреби. ??Трендовски и Уникатен Изглед - Овие пенкала за уметност за нокти доаѓаат со многу убави рачки, кои изгледаат како бранување во виолетова фантазија. Не-деформација и не-кородирање, издржлив за подолга употреба. ??Мултифункционален Акрилен Сет За Нокти овој комплет акрилни четки за нокти имаат три различни видови пенкала, можат да бојадисуваат цвеќиња, точки, геометриски и други обрасци, како и да прават рамни или 3Д обрасци. Акрилна четка за нокти поставена за акрилен прав. Уште повеќе, ова е исто така добар комплет за гел за продолжување на ноктите, може да се користи и за продолжување на ноктите. ??Лесна За Чистење Четка За лак За Нокти Откако ќе ја користите четката за уметност на ноктите за да нанесете сјај/гел, можете да користите алкохол или ацетон за да ги исчистите влакната прекрасно со малку напор. ??Идеален Подарок За Жени И Девојчиња-комплетот за четка за сликање акрилни нокти е издржлив за секојдневна употреба, одличен за професионални салони и уметност за нокти ДОМА, погоден за специјалисти за нокти и почетници за нокти.

Други карактеристики

Најдобри понуди