.

.

Angoily 10 комплети држачи за држачи за приклучоци за држачи за кабели за десктоп кабел заштитници за кабелски панели за панели за напојување на лента за фиксирање на л?

Angoily 10 комплети држачи за држачи за приклучоци за држачи за кабели за десктоп кабел заштитници за кабелски панели за панели за напојување

DEN 800.00

Количина на стоки
Тековен

Држач на wallидот на електрична енергија : Може да се залепи совршено на табели, огледала и wallsидови, широко во домови, кујни, канцеларии и други места Држач за бесплатни приклучоци : Држач на лента за напојување- ќе имате искуство со добра употреба заради совршена изработка на овој производ. Решение за висина на лента за напојување : Погодно е за мазни керамички плочки, огледало, рамен нерѓосувачки челик, акрилик, пластична, ламинирана основа и многу повеќе. Лепило за висина : Усвојување на врвен материјал, здрав и издржлив, одличен и сигурен за -термо -употреба. Монтирање на wallидот на лентата за напојување : држач за самостојна лента за напојување - Усвојување на врвен материјал, здрав и одличен и сигурен за употреба на терминот. Држач на wallидот на електрична енергија : Може да се залепи совршено на табели, огледала и wallsидови, широко во домови, кујни, канцеларии и други места. Држач за бесплатни приклучоци : Држач на лента за напојување- ќе имате искуство со добра употреба заради совршена изработка на овој производ. Решение за висина на лента за напојување : Погодно е за мазни керамички плочки, огледало, рамен нерѓосувачки челик, акрилик, пластична, ламинирана основа и многу повеќе. Лепило за висина : Усвојување на врвен материјал, здрав и издржлив, одличен и сигурен за -термо -употреба. Монтирање на wallидот на лентата за напојување : држач за самостојна лента за напојување - Усвојување на врвен материјал, здрав и одличен и сигурен за употреба на терминот. Список на пакети 10 x Комплети на карактеристики на држачот на штекерот - Големина : 10.

Други карактеристики

Најдобри понуди