.

.

Mobestech Таблет Држач Магнетни Телефон Монтирање 1pc Преклопување Таблета Таблета Поддршка Решетката Метал Таблета Држач Таблет Држач Стојат Преносни Метал Таблета Ш?

Mobestech Таблет Држач Магнетни Телефон Монтирање 1pc Преклопување Таблета Таблета Поддршка Решетката Метал Таблета Држач Таблет

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Држач за монтирање телефон премиум материјал од алуминиумска легура со стабилни перформанси и долго време на услуга Магнетниот Држач За Телефон Користи Исклучителен изглед, не држач за таблети, туку и решетка за мобилни телефони. Метал Биро Штанд Може да се користи со пар постабилни, цртање и пишување не го одложува. Држач За Телефон На Маса стабилен е и не се лизга, преклопен и пренослив за носење. Држач За Мобилни Телефони дизајн На Преклопување, лесен и удобен за употреба. Држач за монтирање телефон премиум материјал од алуминиумска легура со стабилни перформанси и долго време на услуга. Магнетниот Држач За Телефон Користи Исклучителен изглед, не држач за таблети, туку и решетка за мобилни телефони. Метал Биро Штанд Може да се користи со пар постабилни, цртање и пишување не го одложува. Држач За Телефон На Маса стабилен е и не се лизга, преклопен и пренослив за носење. Држач За Мобилни Телефони дизајн На Преклопување, лесен и удобен за употреба. Список на пакети 1 х Карактеристики На држачот За Таблети-Боја : сребрена. - Големина : Околу 10, 00Х1, 50Х0, 50см/ 3, 93Х0, 59Х0, 20инч. - Премиум материјал од алуминиумска легура со стабилни перформанси и долго време на услуга.

Други карактеристики

Најдобри понуди