.

.

Комерцијална ламба за греење единечна глава 250W бифето за изолација табела 500W моќна мермерна база професионална преносна за зачувување на храна 27x70см, сребро

Комерцијална ламба за греење единечна глава 250W бифето за изолација табела 500W моќна мермерна база професионална преносна за зачувување

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Црево : цевка, зацврстено универзално црево, заграда за прилагодување на висината за да се спречи исушување на храната Инсталацијата и складирањето е лесно. Нозете што не се лизгаат, осигурете се дека сијалицата не се лизга или се лизга. Греење на храна : униформа греење, добра изолација на храна, широко користена во кафетерии, хотели, ресторани, итн. Не грижете се дека зготвената храна ќе се олади брзо. Држач на ламби : држач за мермерни ламби, E27 е отпорен на висока температура и е добро изолиран. Кабелот е бакарна жица без кислород, која е еколошка и изолирана. Сенка : Вградена абажур, изработена од густа челична плоча, со дијаметар од 19 см. Може да ги задоволи потребите на калории на повеќето храна. Дизајн : Стилски и убав, додавајќи допир на убавина во вашиот дом или бизнис. Производот вклучува сијалица од 250 W. Црево : цевка, зацврстено универзално црево, заграда за прилагодување на висината за да се спречи исушување на храната. Инсталацијата и складирањето е лесно. Нозете што не се лизгаат, осигурете се дека сијалицата не се лизга или се лизга. Греење на храна : униформа греење, добра изолација на храна, широко користена во кафетерии, хотели, ресторани, итн. Не грижете се дека зготвената храна ќе се олади брзо. Држач на ламби : држач за мермерни ламби, E27 е отпорен на висока температура и е добро изолиран. Кабелот е бакарна жица без кислород, која е еколошка и изолирана. Сенка : Вградена абажур, изработена од густа челична плоча, со дијаметар од 19 см. Може да ги задоволи потребите на калории на повеќето храна. Дизајн : Стилски и убав, додавајќи допир на убавина во вашиот дом или бизнис. Производот вклучува сијалица од 250 W. Опис на производот : Спецификација : Материјал : Електроплиран метал, Marble Color : Silver Power : 250 WVOLTAGE : 110 V / 220 VLIGHT BULB : E27 / 250 WSHADE Дијаметар : 19 cmbase Дијаметар : 27 CMTotal Висина : 70см (прилагодлива) Пакет Вклучен : 1 × Електрична светлина, 1* Светла сијалица : 1.

Други карактеристики

Material:
electroplated metal, marble
Color:
silver
Power:
250W
Voltage:
110V / 220V
Light bulb:
E27 / 250W
Shade diameter:
19 cm
Base diameter:
27cm
Total height:
70cm (adjustable)
Package Included:
1× electric light, 1* light bulb:
Features:
1. Infrared heat does not make the food too dry.:
2. Keep food fresh and hot for longer.:
3. Keep the taste of the food.:
Elegant and beautiful lighting creates a romantic atmosphere for a wonderful evening.:
5. Not only durable, but also beautiful decorative lighting, suitable for families, bars and restaurants.:
about us:
1. Welcome to our store.:
Our company specializes in building commercial, catering and kitchen equipment for hotels, restaurants and chain stores.:
2. Pay more attention to my store, we will update new products every day.:
3. We have always been committed to providing customers with quality products, competitive prices, quality service, and a reliable reputation is our aim.:
contact us:
If you have any questions, please feel free to contact us.:
2. If you have any comments or suggestions, please contact us. We are very willing to communicate with you to improve our services.:
3. Your email will usually reply within 24 hours. If you have not received a reply from us, please resend your email and we will get back to you as soon as possible. :

Најдобри понуди