.

.

Vgoohobby алуминиумски легура на легура на алуминиумски светла за лежење на моторот за алуминиум за алуминиум за алуминиум за алуминиум за алуминиум за алуминиум за RC ?

Vgoohobby алуминиумски легура на легура на алуминиумски светла за лежење на моторот за алуминиум за алуминиум за алуминиум за алуминиум за алуминиум

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Компатибилен со Nitro Power RC Car Plane Helicopter Boat и така натаму Напојувано со батерија АА (не е вклучена), многу удобна за употреба. Материјал : Алуминиумска легура. Компактен и преносен, издржлив палење на приклучокот за сјај. Димензија : Прибл.31x0,71 инчи; боја : сина. Белешка : Бара 1xstandard AA батерии за овој светла за палење. Компатибилен со Nitro Power RC Car Plane Helicopter Boat и така натаму. Напојувана со батерија АА (не е вклучена), многу удобна за употреба на компактни и преносни, издржлива запалување на сјајот. Име на дел : Сјај за палење на приклучокот : Алуминиумска легура Боја : Сина димензија : приближно.31x0,71 инчен пакет вклучува : 1 x сјајно приклучок, сина (аа батерија не е вклучена).

Други карактеристики

Најдобри понуди