.

.

Holgosiu Squishy Pig Sand Toys Squishy Dog Променлив стрес -олеснувач на стрес пигли пикалки со стискање бавно враќање на топката разновидност на форми песочни фигури Флексибилни се?

Holgosiu Squishy Pig Sand Toys Squishy Dog Променлив стрес -олеснувач на стрес пигли пикалки со стискање бавно враќање на топката разновидност

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

? Вентила Емо? Ividивописна розова свинче и мала форма на мавта, симпатичен изглед и мек допир Ефективно помага во олеснување на стресот, дистрибуција на лошо расположение и поминува здодевно време со едноставно стискање. Одличната и безбедна играчка со слаби песок за сите возрасти. ? Разновидност на форми? Променлива и флексибилна, прекрасна истегната и висока флексибилност, што може да се исцеди и да се мачка во различни форми по своја волја и лесно да се закрепне. Забавувајте се и се чувствувате лесно (ノ゚ ∀ ゚ ゚). ? Нова надградба TPR? Сосема нов ажуриран TPR материјал, нетоксичен и без мирис, поцврст и издржлив, удобно чувство на допир. За подобро искуство, нормално е самата играчка за свинче да има мал прав и мирис. ? Разиграни и корисни? Удобна големина и силна игра. Корисна играчка за стрес за да им помогне на луѓето со OCD, да додадат, АДХД и оние со висок стрес или немир. Одлично за олеснување на вознемиреноста, останување фокусирано или убивање на здодевност. Ајде да го донесеме добро расположението дома : П.? Практични, смешни и корисни песочни фигури и за деца и за возрасни. ???? ???? За време на родител-дете. ? Вентила Емо? Ividивописна розова свинче и мала форма на мавта, симпатичен изглед и мек допир. Ефективно помага во олеснување на стресот, дистрибуција на лошо расположение и поминува здодевно време со едноставно стискање. Одличната и безбедна играчка со слаби песок за сите возрасти.

Други карактеристики

Најдобри понуди