.

.

Сензор за маса 9W Сензор на сензорот LED табела за предводник на табелата на допир Контрола на допир Осветлување на контролата на USB-полнач за читање LED ламба за пред-з?

Сензор за маса 9W Сензор на сензорот LED табела за предводник на табелата на допир Контрола на допир Осветлување на контролата на USB-полнач

DEN 6915.68

Количина на стоки
Тековен

Мека LED осветленост : Обезбедува висококвалитетни LED монистра за заштеда на енергија, заштита на очите, спречување на зрачење и долг животен век Три нивоа на тонирање, температурата може да се вклучи во секое време под различни температури во боја. Паметно затемнување на допир, потсетување на традиционалниот прекинувач на копчињата, користејќи хуманизирано затемнување на сензорите на допир и прилагодување на бојата. Методот за полнење USB ги исполнува барањата за полнење со повеќестенарио за да се обезбеди долготрајно осветлување и употреба со доверба. Висококвалитетни материјали : Користете метална електролитичка плоча, силиконски нелизгачки мат, PP абажур, ABS за заштита на животната средина. Материјал : ABS, Leather Power : 110-240 VWattage : 9 WColor : Pink, Whitebattery Капацитет : Приклучок во 2000 m Ah / 4000 mahcolor Температура : Кул бело, топло бело, неутрално осветлување на белците на Whitesoft : Обезбедува висококвалитетно LED LED заштеда на енергија ЛЕМП Заштита, спречување на зрачење и долг животен век.

Други карактеристики

Најдобри понуди