.

.

Доловемк Организатор На Акрилна Четка За Шминка Со Капак 3 Држачи За Четки За Шминка Покриени Со Слот За Суета Рачно Изработена Акрилна Козметика Четки За Складира?

Доловемк Организатор На Акрилна Четка За Шминка Со Капак 3 Држачи За Четки За Шминка Покриени Со Слот За Суета Рачно Изработена Акрилна

DEN 1119.84

Количина на стоки
Тековен

● 3 ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ЗА ШМИНКА За СЛОТ - организатор на акрилна четка За шминка Доловемк за суета е изработен од премиум акрилик, издржлив и елегантен Овој гроздобер штанд за четки за шминка доаѓа СО БЕСПЛАТНИ БИСЕРИ (повеќе од кога било) за да ги држите четките за шминка исправени и избегнува прскање на четките за шминка. ● ЗГОЛЕМЕН КАПАЦИТЕТ И ЗАШТЕДА на ПРОСТОР - оваа стилска и функционална четка за шминка организаторите и складирањето има 3 слотови за чување четки за шминка на дофат за лесен пристап. Дозволете ви да ја одржувате работната површина уредна и брзо да го најдете она што ви треба со чистиот држач за акрилна шминка за складирање шминка со капак. ● НИКОГАШ НЕ ИЗЛЕГУВА ОД МОДА - мазен дизајн на површината во проѕирен Акрилик. Организирајте неуредни фиоки и заштедува простор на вашата маса. Единицата за складирање шминка може да биде совршен додаток на секоја суета, на вашата бања или комода. ● ИЗДРЖЛИВ И ОТПОРЕН на ПРАШИНА-Изработен од премиум акрилик, Држач За Четка За Кристална Акрилна Шминка Доловемк Со бисери мониста може да спречи прашина да влезе во покриениот држач за четка за шминка исчистете го складирањето на четката за шминка и држете ја четката за шминка подалеку од нечистотии.

Други карактеристики

Најдобри понуди