.

.

Алипис мобилни телефони за чистење четка за четка Телефонски екран, чистач на екранот на смартфон, избришете го четката за чистење четка за чистење преносен клуч з?

Алипис мобилни телефони за чистење четка за четка Телефонски екран, чистач на екранот на смартфон, избришете го четката за чистење четка

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

- Избришете го екранот за мобилни телефони : Микрофибер страна на топката за чистење на екранот ги отстранува тврдоглавите ознаки Користете ја страната на крпата Тери за да ги отстраните, отпечатоците од прсти и измамниците. - Преносна крпа за чистење мини макарон : соодветна големина за удобно и лесно за носење и употреба. Боја : розова, сина, зелена, каки. - Електронски уреди чистач на екранот на екранот : Секоја страна има микрофибер крпа која е одлична за чистење на отпечатоци од прсти, и масло од екраните на допир на таблети, паметни телефони, лаптопи, компјутерски екрани, па дури и леќи на фотоапаратот. - Macaron Protable Keychain за мобилен телефон : Одличен избор за подароци за пријатели, семејство, - работник и многу повеќе. - Чистач на екран на допир на мобилниот телефон : Тоа е добра декорација кога ќе ставите телефон. - Избришете го екранот за мобилни телефони : Микрофибер страна на топката за чистење на екранот ги отстранува тврдоглавите ознаки. Користете ја страната на крпата Тери за да ги отстраните, отпечатоците од прсти и измамниците. - Преносна крпа за чистење мини макарон : соодветна големина за удобно и лесно за носење и употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди