.

.

Kesyoo 4pcs Клуч Држач За Клучеви За Клучеви Кадифен Приврзок За Клучеви Синџир За Клучеви Божиќен Синџир За Клучеви Божиќен Подарок Чанта За Клучеви Виси Приврзоци За ?

Kesyoo 4pcs Клуч Држач За Клучеви За Клучеви Кадифен Приврзок За Клучеви Синџир За Клучеви Божиќен Синџир За Клучеви Божиќен

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

БОЖИЌНИТЕ ПРИВРЗОЦИ користат Совршени приврзоци за вашата торба, мобилен телефон, клуч за автомобил или друга декорација КЛУЧНИ МАТЕРИЈАЛИ Произведен со главен материјал со висока цврстина, така што не е лесно да се деформира или скрши. СИМПАТИЧНИТЕ ПРИВРЗОЦИ за ПРИВРЗОЦИ доволно Силни и цврсти за да се врзуваат и нема потреба да се грижите за загубата. ПРИВРЗОЦИ за ПРИВРЗОЦИ за КЛУЧЕВИ може да биде за приврзоци за багаж, приврзоци за приврзоци, а може да биде и За Божиќни подароци. ПРАЗНИЧНИ ВИСИ Обработени со процес на галванизација, мазна површина, не е лесно да исчезнат. Список на пакети 4 x приврзоци за клучеви (Случајна боја) Карактеристики-Материјал : приврзоци од волна+метална торба-Боја : синџир на клучеви за автомобил Со Случајна Боја-Големина : 18,00Х9, 00Х2, 00см/7, 07Х3, 54Х0 Божиќен Привезок За Кукли. - Овие приврзоци за клучеви добро ги организираат вашите клучеви со симпатични материјали за дизајн со Божиќна Тема. - Совршени приврзоци за вашата торба, мобилен телефон, клуч за автомобил или Друга декорација Божиќна Новина Привезок за Клучеви. - Исто така симпатични подароци За Божиќ, фестивал, празник и сите прилики божиќни клучни прстени. - Произведен со супериорен материјал со анти-и добра отпорност на топлина модерни виси.

Други карактеристики

Најдобри понуди