.

.

Кабилок 10 парчиња Комплет За Чистење На Жлебови За Прозорци Лизгачка Врата Прозорец Алатки За Чистење На Патеки Жлебови Алатки За Чистење На Јазот Во Домаќинствот?

Кабилок 10 парчиња Комплет За Чистење На Жлебови За Прозорци Лизгачка Врата Прозорец Алатки За Чистење На Патеки Жлебови Алатки За

DEN 221.28

Количина на стоки
Тековен

Тоа може да ви помогне во вдлабнатините на прозорците во вашиот дом Погоден за чистење на жлебови на прозорци, ролетни, климатизери итн. Овој сет на алатки за чистење зафаќа многу малку простор за складирање и е погоден за складирање. Може да се даде како подарок на вашите пријатели или семејство. Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи и не лесно оштетени. Тоа може да ви помогне во вдлабнатините на прозорците во вашиот дом. Погоден за чистење на жлебови на прозорци, ролетни, климатизери итн. Овој сет на алатки за чистење зафаќа многу малку простор за складирање и е погоден за складирање. Може да се даде како подарок на вашите пријатели или семејство. Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи и не лесно оштетени. Опис Овој сет на алатки за чистење зазема многу малку простор за складирање; ставете ги во вашата кутија за чистење, под кујнскиот мијалник или во фиока за лесно складирање. Тие се многу практични и можат да ви помогнат во жлебовите на прозорците во вашиот дом.

Други карактеристики

Најдобри понуди