.

.

Пакет Од 42 Штипки За Чипови-2 инчни Клипови За Торби Обложени со пвц За Запечатување Кеси За Храна, Хартии За Држење,Повеќенаменски Иглички За Облека За Перење, Атра?

Пакет Од 42 Штипки За Чипови-2 инчни Клипови За Торби Обложени со пвц За Запечатување Кеси За Храна, Хартии За Држење,Повеќенаменски Иглички

DEN 203.20

Количина на стоки
Тековен

ЧИП ТОРБА КЛИПОВИ-Чувајте го вашиот живот организиран со овие кујнски клипови за кеси Одлични се за запечатување вреќи со храна, закачување алишта и организирање документи. Можете да најдете бесконечна употреба за овие клипови за храна. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ-Користете клипови за закуски во кујната, канцеларијата или училницата. Зачувајте ја торбата со чипс за подоцнежна употреба бидејќи клиповите за торби за храна и клипови за вреќи за ужина ги одржуваат свежи. Тие исто така работат добро како штипки за облека и како клипови за хартија, клипови за пакувања со храна, клипови за врзување, комунални клипови. ПАКЕТ од 42-добивате комплет од 42 метални штипки за чипови долги 2 инчи. Пакетот содржи различни бои што можат да се користат за различни задачи за да можете брзо да ја идентификувате секоја од нив. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ-Секој клип за чипови е изработен од висококвалитетен и издржлив челичен материјал кој е обложен со пластичен винил. Клиповите за метални чипови не ' рѓосуваат што ги прави совршени за внатрешна и надворешна употреба. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-клиповите за чипс имаат силен стисок за да можете да закачите тешки алишта и да исечете големи вреќи со храна. Клиповите за чипови за повеќекратна употреба имаат мазна површина што е безбедна за употреба. ЧИП ТОРБА КЛИПОВИ-Чувајте го вашиот живот организиран со овие кујнски клипови за кеси. Одлични се за запечатување вреќи со храна, закачување алишта и организирање документи. Можете да најдете бесконечна употреба за овие клипови за храна. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ-Користете клипови за закуски во кујната, канцеларијата или училницата. Зачувајте ја торбата со чипс за подоцнежна употреба бидејќи клиповите за торби за храна и клипови за вреќи за ужина ги одржуваат свежи.

Други карактеристики

Најдобри понуди