.

.

Лековити материјални картички за складирање на решетки за складирање полици полици загради wallидови монтирани полици материјал за материјал Документ држач за про?

Лековити материјални картички за складирање на решетки за складирање полици полици загради wallидови монтирани полици материјал за материјал

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Рак за картички за посетеност : Држач за временски картички за монтирање на wallидови - Мулти џебови Создадете дополнителен простор за складирање за да соберете различни картички или други предмети Решетка за држачи за повеќекратни картички : Практичен дизајн го прави тоа може да биде како организатор на картички. Држач на timeидот на времето : Може да биде внимателен и практичен подарок за вашите пријатели кои поседуваат магацин, тие ќе бидат многу среќни. Решетка за складирање : Мала големина, мала тежина, погодна за носење и складирање и нема да зазема премногу простор. Решетка за менаџер на информации : Може да има многу материјални картички во исто време, обично во фабрики, магацини ,. Список на пакети 1 x Долгачот на временски картички Карактеристики -Појава : Сива решетка за складирање на информации -Материјал : Пластичен додаток -големина : 28.64x1 wallидни полици. - Со добри перформанси и ниски, можете да го купите носителот на картички по многу цени на организаторите на гаражата и складирањето. - Мала големина, мала тежина, удобна за носење и складирање и нема да заземат премногу вселенски временски картички за wallидови.

Други карактеристики

Најдобри понуди