.

.

100 Пакет 2023 Дипломирање Сребрени Кеси Дипломирање Крафт Хартија Прибор За Јадење Носители, Класа На 2023 Дипломирање Партија Материјали За Колеџ Високи Средно Учили?

100 Пакет 2023 Дипломирање Сребрени Кеси Дипломирање Крафт Хартија Прибор За Јадење Носители, Класа На 2023 Дипломирање Партија Материјали

DEN 141.92

Количина на стоки
Тековен

Пакетот Вклучува : ќе добиете 100 парчиња торби за држачи за прибор за јадење, тие се дизајнирани во 4 стилови, 25 парчиња по стил, доволни количини можат добро да ги задоволат вашите потреби за употреба и замена, и тие се добри подароци за пријателите и членовите на семејството Исклучителни Дизајни : ракавите за хартија за сребрени садови "честитки град" имаат фина изработка, полни со елементи за дипломирање, додавајќи симпатичен и уникатен изглед на вашите материјали за забави за дипломирање во 2023 година, погодни за церемонија на дипломирање, забава за дипломирање или други прилики и настани. Сигурен Материјал : овие обвивки за прибор за дипломирање се изработени од квалитетен материјал од крафт хартија, цврст сигурен и не е лесен за деформација, отпечатен со јасни зборови и светли бои, можете да ги користите со доверба. Соодветна Големина : торбата за држач за прибор за јадење се мери прибл. 2,8 х 7,5 инчи/ 7 х 19 см, соодветна големина и доволно простор за складирање на нашиот прибор за јадење, за да обезбедиме поголема погодност за вашите активности за дипломирање и забави за дипломирање. Широк Спектар На Апликации : ракавите за прибор за хартија се совршени за забави за дипломирање, прослави и додаваат елеганција и едноставност во поставувањето на вашата маса за дипломирање, тие се широко погодни за колеџ, средно училиште, основно училиште, исто така е погоден за внатрешно или надворешно јадење, бифе, излети, излети.

Други карактеристики

Најдобри понуди