.

.

Безжични Слушалки За Слушалки Bluetooth, Слушалки За Спроводливост На Коските, Bluetooth 5.2 Деловни Слушалки За Спортски Слушалки На Отворено, Слушалки За Поништување На Бу?

Безжични Слушалки За Слушалки Bluetooth, Слушалки За Спроводливост На Коските, Bluetooth 5.2 Деловни Слушалки За Спортски Слушалки На

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Нашата технологија за спроводливост на Коските и дизајнот со отворено вклопување обезбедува музика преку јаготките, истовремено обезбедувајќи вашите уши да останат целосно отворени за амбиентални звуци за максимална свесност за ситуацијата при долгорочно носење Стабилна bluetooth 5.1 поврзување и практично спарување со повеќе точки компатибилно со вашите i OS и Android паметни телефони, таблети, Macs, КОМПЈУТЕРСКИ компјутери и лаптопи. Големата дијафрагма се користи за насочен аудио пренос без загуба, создавајќи реално опкружувачко звучно поле. Овие слушалки за спроводливост на Коските обезбедуваат широк опсег, бас и врвно звучно искуство. Лентите за обвивка од титаниум се лесни и флексибилни за да обезбедат максимална удобност при продолжено носење. Компактен, тенок дизајн ви овозможува да уживате во континуирана музика и повици шест часа одеднаш. Одбива пот, Прашина-и влага во текот на вашата внатрешна или надворешна рутина за вежбање. Нашата технологија за спроводливост на Коските и дизајнот со отворено вклопување обезбедува музика преку јаготките, истовремено обезбедувајќи вашите уши да останат целосно отворени за амбиентални звуци за максимална свесност за ситуацијата при долгорочно носење. Стабилна bluetooth 5.1 поврзување и практично спарување со повеќе точки компатибилно со вашите i OS и Android паметни телефони, таблети, Macs, КОМПЈУТЕРСКИ компјутери и лаптопи. Големата дијафрагма се користи за насочен аудио пренос без загуба, создавајќи реално опкружувачко звучно поле. Овие слушалки за спроводливост на Коските обезбедуваат широк опсег, бас и врвно звучно искуство.

Други карактеристики

✦ Model Number:
BL09
✦ BT Version:
5.2
✦ BT Profile:
A2DP, HFP, HSP, AVRCP, AVDTP
✦ Operation range:
Up to 10 meters (no obstacle)
✦ Frequency Range:
20-20KHz
✦ Receiving Sensitivity:
86dB
✦ Impedance:
16Ω
✦ Mic:
-35dB, anti-interference microphones
✦ Waterproof:
IP56
✦ Battery Capacity:
170mAh
✦ Music Playing Time:
up to 6 hours (depends on music volume)
✦ Standby Time:
3-5 days
✦ Charging Time:
about 2 hours
✦ Package Includes:
✦ 1x Conduction Headphone :
✦ 1x Charging Cable :

Најдобри понуди