.

.

Doitool 5 инчи шкурка мелница за пескарење на дискови Агол за вежбање дупчал за вежбање за метал 50 парчиња мелница за мелница за мелница за мелница за пескање за пескањ?

Doitool 5 инчи шкурка мелница за пескарење на дискови Агол за вежбање дупчал за вежбање за метал 50 парчиња мелница за мелница

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Песочна хартија- куки и влошки за пескарење, обезбедува лесно затворање за отстранување на дискот без да се истроши целокупната јачина Диск за пескарење за мелница за агол- влошките за пескање дискови се широко за машини, светлосна индустрија, метал, автоматско тело на дрво и други материјали. Тркала за тампонирање за мелница за агол- Дисковите за пескарење се добро изработени од хартија, материјал од алумина, карактеристика на добро абење и има добра рамнотежа. Подложни за поддршка на дискот за пескарење- Дисковите за пескарење за мелница за агол работат подобро за агресивно пескарење, висока ефикасност и заштеда на трошоците. Sander прилог за вежба- Пакетите обезбедуваат различна хартија за песок од одделение за да ги задоволат вашите различни потреби за полирање. Пакетот вклучува 10 x дискови за пескарење 80 10 x дискови за пескарење 120 10 x дискови за пескарење 240 10 x дискови за пескарење 320 10 x дискови за пескарење 600 карактеристики -Материјална : хартија, алумина кука и шкурка - Спецификација на решетки : 80, 120, 240, 320, 600 Диск за пескарење на мелница -боја : прицврстување за пескање на кафе -големина -големина : 12.91x0 Подложни за поддршка на диск за пескарење. -Со компактен облик, лесен и преносен, заземајте простор и можете да ги ставите каде било прицврстување за вежбање со шкурка.

Други карактеристики

80, 120, 240, 320, 600 grinder sanding disc:
-Color:
Coffee drill sanding attachment
-Size:
12.50X12.50X0.10cm/4.91X4.91X0 sanding disc backing pads.
-With compact shape, lightweight and portable, take up no space and you can put them anywhere sandpaper drill attachment.:
-The sanding discs for angle grinder work better for aggressive sanding, high efficiency and cost saving angle drill attachment.:
-These sanding pads are widely to grind and finish on metal and non-metal, wood, plastic, stone, glass and more welding accessories.:
-The alumina paper sanding disc has high abrasion resistance and hardness, which can improve the grinding efficiency sanding pads.:
-Sufficient quantity and different grade grit for your daily use, or practical and delicate gifts for those who is a woodworker angle grinder attachments.:

Најдобри понуди