.

.

Предиво 1 Комплет Комплет За Кампување Прибор За Јадење Прибор За Јадење Прибор За Пикник Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик Со Вилушки Лажици Салфетка За Кам?

Предиво 1 Комплет Комплет За Кампување Прибор За Јадење Прибор За Јадење Прибор За Пикник Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик Со Вилушки

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Комплет за кампување Прибор За јадење Прибор За Јадење Прибор За Пикник Комплет За Садови од Нерѓосувачки Челик Со Вилушки Лажици Салфетка за Кампување Кујна Скара Пешачење Ранец Пренослив дизајн, пренослив и заштеда на простор, можете да го ставите во вашиот џеб, торби, ранец и така натаму. Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, ви носи многу погодност. Ултра лесниот сет може да се земе буквално насекаде по ваш избор. Совршен за вечера осветлена со свеќи за двајца покрај езерото или тивок бранч во дворот со таа посебна личност. Направете пикник на плажа, парк, спортски настан, СКАРА, Кампување, Пешачење или планинарење. Прибор за кампување од нерѓосувачки челик е издржлив, лесен и не произведува метален вкус.

Други карактеристики

Најдобри понуди