.

.

Treal Axial Capra Brass Currie F9 Portal Axle Домување/3 -ри член UTB

Treal Axial Capra Brass Currie F9 Portal Axle Домување/3 -ри член UTB

DEN 543.68

Количина на стоки
Тековен

Cover Brass Diff Cover за подобро да го заштитите вашиот диференцијален систем ❤ АДДС 98 G тежина на ниско ниво до Централ, кој го спушта и централизира центарот на гравитација на возилото, ја зголемува нејзината стабилност и го прави целокупниот поспособен ползител. CNЕ квалитетен CNC машински месинг материјал. - Стабилниот дизајн го прави вашиот вехил попривлечен. - Лесно е да се инсталира и совршено вклопување на аксијална капи. Cover Brass Diff Cover за подобро да го заштитите вашиот диференцијален систем. ❤ АДДС 98 G тежина на ниско ниво до Централ, кој го спушта и централизира центарот на гравитација на возилото, ја зголемува нејзината стабилност и го прави целокупниот поспособен ползител. CNЕ квалитетен CNC машински месинг материјал. - Стабилниот дизајн го прави вашиот вехил попривлечен. - Лесно е да се инсталира и совршено вклопување на аксијална капи. Treal Axial Capra Brass Currie F9 Portal Axle Housing/3rd member UTB 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди