.

.

Преносен ДВД -плеер за преносни ДВД -плеери за монтирање/носење кутија компатибилен со таблет логик 9 таблета/ДВД | Logik L10SPDV13 | Logik L10SPDVD17

Преносен ДВД -плеер за преносни ДВД -плеери за монтирање/носење кутија компатибилен со таблет логик 9 таблета/ДВД | Logik L10SPDV13

DEN 399.84

Количина на стоки
Тековен

Одвојната лента се дуплира како монтирање на потпирачот за глава Играч тајно со прилагодливи ленти. Засилени прстени за опционална лента за рамо. Вградена рачка за носење. Отворање на кабелско пристаниште. Одвојната лента се дуплира како монтирање на потпирачот за глава. Играч тајно со прилагодливи ленти. Засилени прстени за опционална лента за рамо. Вградена рачка за носење. Отворање на кабелско пристаниште. Конвертирањето на тоа од носач во монтирање во автомобил е брзо и лесно. Системот за суспензија на прицврстување на токму се претвора од лента за рамо и безбедно се монтира во потпирачот за глава. Поставете го помеѓу седиштата за заедничко видео искуство или зад еден потпирач за глава за лично гледање. Системот за монтирање брзо се одвојува, претворајќи се во преносен случај за носење веднаш што е потребно. Цврстиот прицврстувач на кука-н-јамка е вградена во главниот оддел и безбедно ви обезбедува ДВД плеер додека сте во употреба или складирана.

Други карактеристики

Најдобри понуди