.

.

Scienceware F36781-0032 Долготрајно HDPE Dipper 32 мл со рачка од 6 '1 парче

Scienceware F36781-0032 Долготрајно HDPE Dipper 32 мл со рачка од 6 '1 парче

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Тип на производ - Дипер Направени во Соединетите држави. Управувано со производи од Бел-Арт. Тип на производ - Дипер. Направени во Соединетите држави. Управувано со производи од Бел-Арт. Полиетилен со висока густина на хемиска и корозија (HDPE) (HDPE) натопи доаѓаат во најразлични должини на рачката. Рачката од 12 метри е достапна како едно парче или во формација со двојно завртка за завртки. Сите рачки имаат кука на крајот за висино складирање. Контејнерот е заварен на 45 ° за удобно земање примероци од покачени позиции. Истурањето на истурање го олеснува повлекувањето и дистрибуирањето на примероците.

Други карактеристики

Најдобри понуди