.

.

Mothinesso Комплет за блокирање на топлиот крај, стабилна дисипација на топлина 24V 40W алуминиумски грејач блок комплет за 3Д печатач

Mothinesso Комплет за блокирање на топлиот крај, стабилна дисипација на топлина 24V 40W алуминиумски грејач блок комплет за 3Д печатач

DEN 279.84

Количина на стоки
Тековен

Содржина на пакетот : Пакетот вклучува шипка за греење 24 V 40 W и термичка жица, со блок за греење на алуминиум, Ti легура бакарно биметално грло, бакарна позлатена млазница, црн силиконски ракав Применлив модел : Компатибилен со Ender 3 S1, за Ender 3 S1 Pro, за CR10 Smart Pro, за Sermoon V1, за Sermoon V1 Pro 3 D печатачи. БИ метална термичка изолација : TC4 Ti легура и бакар се користат за обработка. Ti легурата има добра термичка изолација, а бакарот помага да се расипе топлината. Долгото печатење има очигледен ефект врз подобрувањето на квалитетот на печатењето. Никел позлатена бакарна млазница 0,4мм : Надворешната површина на внатрешната дупка е мазна, а истиснувањето на материјалот е помазна и постабилна, може да се примени на разни материјали. СОВЕТНА СОВЕТНА СОВЕТ : Максималната работна температура е 300 степени Целзиусови, а материјалот за легура Ti е нагоре за да се намали спроводливоста на топлина. Содржина на пакетот : Пакетот вклучува шипка за греење 24 V 40 W и термичка жица, со блок за греење на алуминиум, Ti легура бакарно биметално грло, бакарна позлатена млазница, црн силиконски ракав. Применлив модел : Компатибилен со Ender 3 S1, за Ender 3 S1 Pro, за CR10 Smart Pro, за Sermoon V1, за Sermoon V1 Pro 3 D печатачи. БИ метална термичка изолација : TC4 Ti легура и бакар се користат за обработка. Ti легурата има добра термичка изолација, а бакарот помага да се расипе топлината. Долгото печатење има очигледен ефект врз подобрувањето на квалитетот на печатењето. Никел позлатена бакарна млазница 0,4мм : Надворешната површина на внатрешната дупка е мазна, а истиснувањето на материјалот е помазна и постабилна, може да се примени на разни материјали. СОВЕТНА СОВЕТНА СОВЕТ : Максималната работна температура е 300 степени Целзиусови, а материјалот за легура Ti е нагоре за да се намали спроводливоста на топлина. Содржина на пакетот : Пакетот вклучува шипка за греење 24 V 40 W и термичка жица, со блок за греење на алуминиум, Ti легура бакарно биметално грло, бакарна позлатена млазница, црн силиконски ракав2.

Други карактеристики

Item Type:
Aluminum heating block kit
Heating Rod:
24V 40W
Throat Material:
Ti Alloy (TC4)
Features:
High temperature printing below 300 ℃, ti alloy material upward can reduce heat conduction
Nozzle Diameter:
Approx. 0.4mm / 0.02in
Applicable Models:
For Ender 3 S1, for Ender 3 S1 Pro, for CR 10 Smart Pro, for Sermoon V1, for Sermoon V1 pro printers
Package List:
1 x 24V 40W Heating Rod:
1 x Thermal Wire:
1 x Aluminum Heating Block:
1 x Ti Alloy Copper Bimetallic Throat :
1 x Copper Plating Nozzle:
1 x Black Silicone Sleeve:
2 x Screw:

Најдобри понуди