.

.

Чип Квик СМД2СВ.020 8ОЗ Лемење Жица 60/40 Калај/Олово не-чиста .020 1/2лб

Чип Квик СМД2СВ.020 8ОЗ Лемење Жица 60/40 Калај/Олово не-чиста .020 1/2лб

DEN 384.48

Количина на стоки
Тековен

Оловна Жица За Лемење 60/40 Калај/Олово без чиста вода за перење ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДОТ-Јадро На Синтетички Флукс Што Не Се Пере Чиста Вода-јасниот, некорозивен, непроводлив остаток треба да се остави на таблата. Остатоците што остануваат се растворливи во вода ако сакате да ги отстраните. Чистете со топла вода на минимум 60С (140ф). - 2,2% јадро на флукс-содржина На Халоген : Ниту Една Легура : Sn60/Pb40 Точка На Топење : 183-188 C (361-370 F) 2,2% Јадро На Синтетички Флукс На Колофон. Ипц Ј-СТД-004 Класификација : РОЛ0.

Други карактеристики

Најдобри понуди