.

.

Приврзоци за ѓердан и нараквица и налепница, приврзоци - Заштита на метална рамка, нараквица - Два слоја на монистра, налепница - заштита од шунгит, намалување на воз?

Приврзоци за ѓердан и нараквица и налепница, приврзоци - Заштита на метална рамка, нараквица - Два слоја на монистра, налепница - заштита од шунгит,

DEN 447.84

Количина на стоки
Тековен

⭕ [Совршена комбинација] - Овој сет вклучува : 1 ѓердан за приврзоци и 1 нараквица и 1 налепница и 1 торбичка за подароци од фланелета ⭕ [ѓердан за приврзоци] - Рабовите на приврзокот се засилени за дополнителна издржливост. ⭕ [Рок нараквица] - Се одликува со двослоен дизајн за подобри резултати. ⭕ [Налепница за телефон] - Нема да го почувствувате ефектот веднаш, но ќе се најдете дека ќе се подобрите по некое време. ? [Совршен подарок] - За секого. Без разлика дали тоа е подарок за празник за себе, семејство, најблиски, пријатели или за секојдневна употреба. ⭕ [Совршена комбинација] - Овој сет вклучува : 1 ѓердан за приврзоци и 1 нараквица и 1 налепница и 1 торбичка за подароци од фланелета. ⭕ [ѓердан за приврзоци] - Рабовите на приврзокот се засилени за дополнителна издржливост. ⭕ [Рок нараквица] - Се одликува со двослоен дизајн за подобри резултати. ⭕ [Налепница за телефон] - Нема да го почувствувате ефектот веднаш, но ќе се најдете дека ќе се подобрите по некое време.

Други карактеристики

Најдобри понуди