.

.

Вибрам #669КС Ѓон На Черепот | Боја Чај | Големина 9

Вибрам 669КС Ѓон На Черепот | Боја Чај | Големина 9

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Боја : Чај Изградени за најсложените средини и активности, цврстите стапала се дизајнирани за максимално држење, издржливост и влечење. Со скратени стапала со различни соединенија и дизајн на навртки, нашите цврсти заменски стапала се совршена опција за целосна поправка на ѓонот. Направени со квалитетот е познат и доверлив. Шема со средна длабочина одлично за работа, воени и ресторански обувки. Додава дополнително подигнување и перница за целата должина на стапалото кога сечете за да се вклопи. Користете за поправка на истрошените стапала за подолг век на траење на чевлите. Има голема површинска влечна сила и минимално зголемување. Изградени за најсложените средини и активности, цврстите стапала се дизајнирани за максимално држење, издржливост и влечење. Со скратени стапала со различни соединенија и дизајн на навртки, нашите цврсти заменски стапала се совршена опција за целосна поправка на ѓонот. Направени со квалитетот е познат и доверлив. Шема со средна длабочина одлично за работа, воени и ресторански обувки. Додава дополнително подигнување и перница за целата должина на стапалото кога сечете за да се вклопи. Користете за поправка на истрошените стапала за подолг век на траење на чевлите. Има голема површинска влечна сила и минимално зголемување.

Други карактеристики

Најдобри понуди