.

.

КАНГУРУ Флештруст Вп-КФТ3 УСБ Драјв

КАНГУРУ Флештруст Вп-КФТ3 УСБ Драјв

DEN 1364.80

Количина на стоки
Тековен

Дигитално потпишан доверлив безбеден фирмвер СУПЕР брзина USB 3. Виндоус" подготвен Поттик " Компатибилен. Алуминиумски дизајн со висока јачина. Прилагодено гравирање на располагање. Дигитално потпишан доверлив безбеден фирмвер. СУПЕР брзина USB 3. Виндоус" подготвен Поттик " Компатибилен. Алуминиумски дизајн со висока јачина. Прилагодено гравирање на располагање. 32g кангуру flashtrust (USB 3.0, безбеден фирмвер, запишете заштитен прекинувач).

Други карактеристики

Најдобри понуди