.

.

Излез за моќност, табела за приклучок за приклучок за приклучок за приклучоци за приклучок 250V 16A сад со компјутерска телефонска порта за дома

Излез за моќност, табела за приклучок за приклучок за приклучок за приклучоци за приклучок 250V 16A сад со компјутерска телефонска

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Опремено со CAT6, T568 A, T568 B компјутерски интерфејс и телефонски интерфејс CAT3, полнењето е многу погодно Направено од премиум алуминиумска легура, сребрениот панел е отпорен на гребење и висока температура, убава и издржлива. Со оценка за заштита на IP40, долната кутија може ефикасно да спречи исклучување и електрично истекување, многу безбедно за употреба. Вграден во водоотпорна запечатување и транспарентна чинија за школка прават влага, прашина, итн. Не е лесно да се влезе и да се влијае на штекерот. Овозможува флексибилна примена на различни места, вклучувајќи канцеларија, дом, фабрика, училиште, ресторан и така натаму, многу практично. Опремено со CAT6, T568 A, T568 B компјутерски интерфејс и телефонски интерфејс CAT3, полнењето е многу погодно. Направено од премија алуминиумска легура, сребрениот панел е отпорен на гребење и висока температура, убава и издржлива. Со оценка за заштита на IP40, долната кутија може ефикасно да спречи исклучување и електрично истекување, многу безбедно за употреба. Изградена во водоотпорна запечатување и транспарентна чинија за школка прават влага, прашина, итн. Не е лесен за влез и влијание на штекерот. Овозможува флексибилна примена на различни места, вклучително и канцеларија, дом, фабрика, училиште, ресторан и така натаму, многу практично. Спецификација : Тип на ставка : Горе, кутија и панел Материјал : Алуминиумски легура Функционални делови Материјал : Пламен ретаррант Пкрерант напон : 250vrated струја : 16 Aximum Оптоварување на оптоварување : 4000 WColour : Сребрен Компјутер Интерфејс : CAT6, T568 A, T568 BTELEPHONE Интерфејс : CAT3 PROTECTION одделение : IP40 INSTALALATION Метод : Сценари за вградување : канцелариски работна површина, зграда на деловна канцеларија, престој, фабрика.

Други карактеристики

Item Type:
Up Socket
Bottom Box and Panel Material:
Aluminium Alloy
Functional Parts Material:
Flame Retardant PC
Rated Voltage:
250v
Rated Current:
16A
Maximum Load Power:
4000W
Colour:
Silver
Computer Interface:
CAT6, T568A, T568B
Telephone Interface:
CAT3
Protection Grade:
IP40
Installation Method:
Embedded
Usage Scenarios:
Office desktop, business office building, residence, factory. 
Package List:
1 x Bottom Box:
1 x Socket Panel:
1 x User Manual:
4 x Installation Screw:
1 x Installation Cover Plate:
Note:
1. Be careful not to get water in during installation, try to keep the desktop socket dry and clean to avoid potential safety hazards when using it in the future.:
2. Be sure to connect to ground the wire when installing the desktop socket, so as to better ensure the safety and service life issues.:
3. When installing the desktop socket, you must pay attention to the position, and it should not affect the normal use of the desk. It is best to install it in a relatively secret place or a location that is not frequently used.:
4. After the desktop socket i:

Најдобри понуди