.

.

Mabek куки за бања куки монтиран организатор кутија Панч бесплатно ТВ далечински управувач складиран монтиран телефонски приклучок за приклучок за полнење на мулти?

Mabek куки за бања куки монтиран организатор кутија Панч бесплатно ТВ далечински управувач складиран монтиран телефонски приклучок за приклучок

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

✯ Изработка на овие идеални за употреба како куки за крпи за бања, куки за туш пешкир, кука за кујнски куки или куќи за пешкири, итн-материјал со квалитетен ABS, ретардантен пламен, издржлив, здрав и издржлив и се чувствува добро. - лесно да се користи и чува. ❤multifunctional употреба, не само штанд за полнење на мобилен телефон, туку и безбедно место за разни далечински управувачи. ❤ Постојат две мали куки од двете страни на заградата, кои можат да висат мали предмети како што се кабли за податоци, слушалки и приврзоци. ✯ Изработка на овие идеални за употреба како куки за крпи за бања, куки за туш пешкир, кука за кујнски куки или куќи за пешкири, итн.-материјал со квалитетен ABS, ретардантен пламен, издржлив, здрав и издржлив и се чувствува добро. - лесно да се користи и чува. ❤multifunctional употреба, не само штанд за полнење на мобилен телефон, туку и безбедно место за разни далечински управувачи.

Други карактеристики

Најдобри понуди