.

.

240 Парчиња Екстра Долги Совети За Нокти Совети За Шајки Овални Шило Лажни Нокти Јасно Долго Стилето Лажен Нокт Вештачко Притискање На Лажен Шајка ЗА Самостојни Нас?

240 Парчиња Екстра Долги Совети За Нокти Совети За Шајки Овални Шило Лажни Нокти Јасно Долго Стилето Лажен Нокт Вештачко Притискање

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Доволна количина : ќе добиете 240 парчиња екстра долги Нокти, кои се изработени од квалитетен АБС материјал, секој шајка е цврст и издржлив, обезбедувајќи ви безбедно и удобно искуство за правење нокти Различни големини : овие фазни лажни нокти за стилето се обезбедени во 12 различни големини и секоја големина сочинува 20 парчиња Нокти, опции со богата големина за да изберете и нанесете. Едноставно за ракување : овалните шајки за стилето лесно се обликуваат, туркаат, бојадисуваат и нанесуваат со лепак, лак, школки за нокти или други украси, што ги прави вашите нокти тенки и привлечни. Безбеден и сигурен : вештачки нокти за маникир без оштетување на вашите природни нокти, нудејќи безбеден и удобен процес на маникир, без меурчиња, отпорни на гребење, а површината е долга и мазна. Применливи прилики : долгите шило лажни нокти се погодни за професионални салони за нокти, како и за оние убави девојки кои сакаат Дизајн на Нокти, им овозможуваат да дизајнираат и создаваат разновидни стилови на дела за Дизајн на Нокти.

Други карактеристики

Најдобри понуди