.

.

Затегнување на Fafeicy Брзо ослободување, прицврстувач на не'рѓосувачки челик, прицврстувач за влечење, прицврстувач на бравата, за декорација на домови, инсталација ?

Затегнување на Fafeicy Брзо ослободување, прицврстувач на не'рѓосувачки челик, прицврстувач за влечење, прицврстувач на бравата, за декорација

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Дизајн на пластична рачка : Рачка на пластична обвивка за лесно, безбедно и удобно работење Рачката против лизгање Обезбедете дополнителна удобност. Прилагодливо отворање : Силата на стегање е околу 450 кг / 992lb, отворањето на рачката и рачката може да се зголеми со отстранување на бравата, лесен дизајн, компактна големина. Леснотија на контрола : За време на користете стегање за брзо ослободување, рачката се контролира за да се спречи влијанието врз функционирањето заради напрегање на странично. Едноставно и сигурен во општите апликации. Широк спектар на употреба : Стегачот за брзо ослободување на ослободување е широко користен во декорација на домови, инсталација на опрема, механичко работење, заварување, мувла и други индустрии. Материјал од не'рѓосувачки челик : Стегачот за брзо ослободување е изработен од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, сигурни перформанси, цврсти. Дизајн на пластична рачка : Рачка на пластична обвивка за лесно, безбедно и удобно работење. Рачката против лизгање Обезбедете дополнителна удобност. Прилагодливо отворање : Силата на стегање е околу 450 кг / 992lb, отворањето на рачката и рачката може да се зголеми со отстранување на бравата, лесен дизајн, компактна големина. Леснотија на контрола : За време на користете стегање за брзо ослободување, рачката се контролира за да се спречи влијанието врз функционирањето заради напрегање на странично.

Други карактеристики

Item Type:
Quick Release Toggle Clamp
Material:
Stainless Steel
Clamping Force:
Approx. 450kg / 992lb
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 223g / 7.9oz
Package List:
1 x Quick Release Toggle Clamp :
1 x Accessory:

Најдобри понуди