.

.

Хомојојо 4 парчиња Бришач Гумен Прозорец За Чистење На Домашни Прозорци Гумен Туш Гумен За Плочки Стакло Стругалка За Прозорци Стакло Ѕид Почиста Алатки Туш Врата ?

Хомојојо 4 парчиња Бришач Гумен Прозорец За Чистење На Домашни Прозорци Гумен Туш Гумен За Плочки Стакло Стругалка За Прозорци

DEN 255.52

Количина на стоки
Тековен

ГУМЕНИ ЗА ПЕРЕЊЕ ПРОЗОРЦИ овој чистач на прозорци е изработен од пп и тпр материјали, цврст и не е лесен за кршење Нашиот гумен прозорец е дизајниран со ergономски цврста рачка за удобно држење. Така, погодно и едноставно ви помага да ја решите маката за чистење стакло и да внесете голема погодност во вашиот живот. ГУМЕН ЗА ТУШ СТАКЛЕНА ВРАТА Гумен За Сите Намени : Нашиот гумен за стаклени врати ви помага лесно да ја отстраните водата и пената, а универзален е за мазни прозорци, прозорци на автомобили, огледала, чистење на вратите за туширање. ПРОЗОРСКО СТАКЛО гумен Аплицирајте За : Нашиот гумен за чистење прозорци е компактен и работи одлично на секое мазно и рамно помазно, како што се прозорци за автомобили, прозорци, стаклени врати, врати за туширање и многу повеќе. Заштедете Напор Дизајн : Елегантна боја и designономски дизајн на рачката, рачката помага да се минимизира заморот на рацете, го олеснува ракувањето и заштедува напор. ГУМЕН ЕКРАН ЗА ТУШИРАЊЕ ЧИСТАЧ НА ПОДОТ ГУМЕН-Сите Гумени : Нашиот гумен за стаклени врати ви помага лесно да ја отстраните водата и пената, а универзален е за мазни прозорци, прозорци на автомобили, огледала, чистење на вратите за туширање. ГУМЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОРЦИ Лесен За Употреба : Нашиот гумен за стаклени врати ви помага лесно да ја отстраните водата и пената, а универзален е за мазни прозорци, прозорци на автомобили, огледала, чистење на вратите за туширање. ГУМЕНИ ЗА ПЕРЕЊЕ ПРОЗОРЦИ овој чистач на прозорци е изработен од пп и тпр материјали, цврст и не е лесен за кршење. Нашиот гумен прозорец е дизајниран со ergономски цврста рачка за удобно држење. Така, погодно и едноставно ви помага да ја решите маката за чистење стакло и да внесете голема погодност во вашиот живот. ГУМЕН ЗА ТУШ СТАКЛЕНА ВРАТА Гумен За Сите Намени : Нашиот гумен за стаклени врати ви помага лесно да ја отстраните водата и пената, а универзален е за мазни прозорци, прозорци на автомобили, огледала, чистење на вратите за туширање. ПРОЗОРСКО СТАКЛО гумен Аплицирајте За : Нашиот гумен за чистење прозорци е компактен и работи одлично на секое мазно и рамно помазно, како што се прозорци за автомобили, прозорци, стаклени врати, врати за туширање и многу повеќе. Заштедете Напор Дизајн : Елегантна боја и designономски дизајн на рачката, рачката помага да се минимизира заморот на рацете, го олеснува ракувањето и заштедува напор. ГУМЕН ЕКРАН ЗА ТУШИРАЊЕ ЧИСТАЧ НА ПОДОТ ГУМЕН-Сите Гумени : Нашиот гумен за стаклени врати ви помага лесно да ја отстраните водата и пената, а универзален е за мазни прозорци, прозорци на автомобили, огледала, чистење на вратите за туширање. ГУМЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОРЦИ Лесен За Употреба : Нашиот гумен за стаклени врати ви помага лесно да ја отстраните водата и пената, а универзален е за мазни прозорци, прозорци на автомобили, огледала, чистење на вратите за туширање.

Други карактеристики

Најдобри понуди