.

.

Торба за Тркалање Алатки портмакси, Торба За Навивање Алатки Со Картички За Обележување, Пет Џебови Со Патент Навивам Торба Со Алатки За Електричар Алатки За Домаќ?

Торба за Тркалање Алатки портмакси, Торба За Навивање Алатки Со Картички За Обележување, Пет Џебови Со Патент Навивам Торба Со Алатки

DEN 287.84

Количина на стоки
Тековен

ИЗДРЖЛИВА ТОРБА ЗА АЛАТ за РОЛНА : Изработена Од цврст материјал од платнена ткаенина што ја прави торбата за алат да се навива да се истроши, но сепак мека и податливаНе само како организатор на тркалање алатки, туку и како торба за складирање зад седиштето во автомобилот.Со мазни патенти кои лесно се лизгаат, може непречено да се лизгаат. ОЗНАКА АЛАТКА РОЛНА СО ФЛЕКСИБИЛНИ ПЕНКАЛО СЛОТ : Дефинирајте ја вашата алатка ролна организатор од страна на картички кои на торбичка алатка навивам, можете лесно и брзо да се најдат различни видови алатката додатоци.Можете да го поправите пенкалото во црниот отвор за да избегнете нервирање кога не можете да го најдете пенкалото. ПРЕНОСЛИВ РОЛНА АЛАТКА ЗА ПЛАТНО : Се Тркала за лесно складирање и носење.патенти и токи за безбедно затворање. Може директно да го исчисти организаторот на алатот со мијалник. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА МАЛА РОЛНА ЗА АЛАТ : Може да се користи за складирање на електрични алати,алатки за Обработка на Дрво, градинарски алат, алатки за автоматска поправка , алатки за мотоцикли и алатки за поправка на Домови итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди