.

.

Fafeicy лустер нијанси, модерен едноставен стил изолирано лесен склопување мали нијанси на ламби, усвојување на безбеден дизајн на структурата, клип на типот на инста?

Fafeicy лустер нијанси, модерен едноставен стил изолирано лесен склопување мали нијанси на ламби, усвојување на безбеден дизајн на структурата,

DEN 368.00

Количина на стоки
Тековен

Безбеден дизајн : Нијанси на лустери усвојуваат безбеден дизајн на структурата, што обезбедува дисипација на топлина, спречувајќи пожар Топла светлина : Кога користите лустер нијанси, тенка и лесна крпа обезбедува голема светлина, топла и мека светлина, што нема да предизвика непријатност во очите. Широко користени : лустер нијанси се погодни за калибар E14, лустер од свеќи, табела за ламба, wallидна ламба, светилки од канделабра, приврзоци за приврзоци, подни ламби. Платно и железо материјал : Нијанси на лустер се изработени од премија за постелнина и железен материјал, клип на типот на инсталација, изолирано и многу издржлив. Лесно склопување : Нијансите на лустер може лесно и брзо да се соберат преку метални клипови, заштедувајќи го вашето време и енергија. Безбеден дизајн : Нијанси на лустери усвојуваат безбеден дизајн на структурата, што обезбедува дисипација на топлина, спречувајќи пожар. Топла светлина : Кога користите лустер нијанси, тенка и лесна крпа обезбедува голема светлина, топла и мека светлина, што нема да предизвика непријатност во очите. Широко користени : лустер нијанси се погодни за калибар E14, лустер од свеќи, табела за ламба, wallидна ламба, светилки од канделабра, приврзоци за приврзоци, подни ламби. Платно и железо материјал : Нијанси на лустер се изработени од премија за постелнина и железен материјал, клип на типот на инсталација, изолирано и многу издржлив.

Други карактеристики

Item Type:
Chandelier Shades
Material:
Cloth and Iron
Product Size:
Approx. 15 x 14 x 11cm / 5.91 x 5.51 x 4.33in
Applicable Bulb:
E14, Candle Chandelier
Installation Type:
Clip On
Scope of Application:
Suitable for E14 Caliber, Candle Chandelier, Not for Ball Bulb, Round Bulb, Spiral Bulb, Rod Bulb and Other Large Bulb.
Weight:
Approx. 450g / 15.87oz
Package List:
3 x Chandelier Shades:

Најдобри понуди