.

.

LQ Industrial 50PCS тапациран мебел пролетни клипови 20x22mm мебел за поврзување на софа, кревети

LQ Industrial 50PCS тапациран мебел пролетни клипови 20x22mm мебел за поврзување на софа, кревети

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Пакетот вклучува : 50 x пролетни клипови со мебел за тапацир 5 одделни дупки може да се користат за да се поправи пролетта во рамката со завртки, нокти или главни делови. 5 -те одделни дупки овозможуваат повеќе точки на зафаќање за да се осигура дека пролетта нема да раскине од рамката. Силен, отпорен на 'рѓа, отпорен на абење, издржлив, долг животен век. Може да поправи каква било спецификација на засилената пролет. Може да се користи за седиште или задната пролет, што е многу погодно за поправка на вашиот мебел. Употреба на производи : Пролет за фиксирање на софа/кревет и друг мебел. Пакетот вклучува : 50 x пролетни клипови со мебел за тапацир. 5 одделни дупки може да се користат за да се поправи пролетта во рамката со завртки, нокти или главни делови. 5 -те одделни дупки овозможуваат повеќе точки на зафаќање за да се осигура дека пролетта нема да раскине од рамката. Силен, отпорен на 'рѓа, отпорен на абење, издржлив, долг животен век. Може да поправи каква било спецификација на засилената пролет. Може да се користи за седиште или задната пролет, што е многу погодно за поправка на вашиот мебел. Употреба на производи : Пролет за фиксирање на софа/кревет и друг мебел. Спецификација : Производ : Мебел за тапацир Мебел Пролетен клип Големина : 20x22mm Материјал : Ironелезна површина : Сите пластични пакети за обложување вклучуваат : 50 x мебел за тапацир пролетни клипови 5 одделни дупки може да се користат за да се поправи пролетта во рамката со завртки, нокти или главни делови.

Други карактеристики

Product:
Upholstery Furniture Spring Clip
Size:
20x22mm
Material:
Iron
Surface:
All plastic coating
Package includes:
50 x Upholstery Furniture Spring Clips
5 separate holes can be used to fix the spring to the frame with screws, nails, or staples. The 5 separate holes allow more gripping points to ensure that the spring will not tear from the frame.:
Can fix any specification of serrated spring. It can be used for seat or back spring, which is very suitable for repairing your furniture.:
Usage:
fix with screws.
It is designed to connect a zigzag bending non-sagging spring to the wood frame of interior decoration furniture and can be used for seat or back spring.:
Product use:
spring for fixing sofa/bed and other furniture.

Најдобри понуди