.

.

Esbant Wallид монтиран тапа за бања мијалник црна, месинг единечна рачка wallидна монтирање бања мијалник, со 360 ° вртливата миксерка миксер за миксер од миксер за мијални?

Esbant Wallид монтиран тапа за бања мијалник црна, месинг единечна рачка wallидна монтирање бања мијалник, со 360 ° вртливата миксерка миксер

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Тапа за мијалник за бања и делови Висок квалитет : Тапа за мијалник за бања се изработени од цврст месинг за издржливост, а висококвалитетните керамички колички обезбедуваат сигурна употреба без капе. Вентил за топла и ладна мешање : единечна тапа за бања за лесна контрола на температурата и протокот на вода. Не-дрип керамичка количка за долгорочно работење и долг животен век. Ротирајте 360 ° : Излезот на оваа тапа на сливот може да се прилагоди 360 степени за да ги задоволите вашите потреби за вода од различни агли. Аератор за заштеда на вода : Додека нежно испушта вода, технологијата за воздушно летање го прави пенењето на водата да достигне поголема површина за контакт, ефикасно чистење и заштеда на вода во исто време. Тапа за мијалник за бања и делови. Висок квалитет : Тапа за мијалник за бања се изработени од цврст месинг за издржливост, а висококвалитетните керамички колички обезбедуваат сигурна употреба без капе. Вентил за топла и ладна мешање : единечна тапа за бања за лесна контрола на температурата и протокот на вода. Не-дрип керамичка количка за долгорочно работење и долг животен век. Ротирајте 360 ° : Излезот на оваа тапа на сливот може да се прилагоди 360 степени за да ги задоволите вашите потреби за вода од различни агли. Аератор за заштеда на вода : Додека нежно испушта вода, технологијата за воздушно летање го прави пенењето на водата да достигне поголема површина за контакт, ефикасно чистење и заштеда на вода во исто време.

Други карактеристики

Најдобри понуди