.

.

ФЕМУН, држач за четка за шминка, организатор на кармин, организатор на четка за шминка, држач за четка за шминка со капак,организатор на држач за четка за шминка, орг?

ФЕМУН, држач за четка за шминка, организатор на кармин, организатор на четка за шминка, држач за четка за шминка со капак,организатор

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Quacation quacation®држач за четки за шминка закосен влез за лесно складирање и пристап до четки со различна должина Влез со дијаметар од 4,92 инчи, дизајниран со 3 прегради на различни висини, организаторот за шминка на држачот за четки има поголем капацитет отколку што мислите, совршено организирајќи го секој сантиметар простор. Нашиот организатор на четки за шминка Е изработен од висококвалитетна пластика, која е издржлива и цврста. Нашиот држач за четка е потенок од другите држачи за пластични четки, но е поцврст и со помала веројатност да се скрши. Quastproose Шминка Четка Организатор q држач за четка за шминка со капак, висок транспарентен капак за да спречите влакната од домашни миленици да ги извалкаат четките за шминка, без прашина на четките или прашок за шминка што летаат наоколу и лесно се чистат со влажна крпа. Qurting 360°држач за ротирачка четка за шминка ● Едноставно ротирајте го организаторот на четката лево или десно за да ги складирате или отстраните вашите работи, ова складирање ви овозможува да чувате сѐ на дофат. Qued APPLICATION q организаторот на држачот за четки за шминка е совршен за секој простор како што се канцеларија, училиште, дом, бања, дневна соба, спална соба, комода, работна плоча и работна површина за складирање канцелариски, уметнички и училишен прибор, канцелариски материјал, шминка, додатоци за бања и алатки за работна плоча. Овозможува удобно и лесно складирање на сите ваши мали додатоци за биро и заштедува простор.

Други карактеристики

Најдобри понуди