.

.

Алатка за електрична лента HNCXHX, машина за прирачница за рачна лента за ширина од 11-19мм PP/PET појас, 60-4000N конфигурација à Double Batterie, преносна машина за преклопување на т?

Алатка за електрична лента HNCXHX, машина за прирачница за рачна лента за ширина од 11-19мм PP/PET појас, 60-4000N конфигурација à Double

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

☑ Електричен балер : ги елиминира недостатоците на традиционалното рачно балинг, овој електричен балер може да реализира 1 рачна автоматска работа Обезбедува удобен метод за прицврстување, заварување и сечење. ☑ Автоматска машина за заварување на заварувањето : Оваа машина за капнување може да се поправи без други сврзувачки елементи. Едноставно врзете ги лентите заедно со рака, а потоа вметнете го крајот во конекторот на машината и машината автоматски ќе затегне. ☑ Опсег на примена : Алатката за електрично пакување од типот на складирање на ПП и појас за пакување на миленичиња е идеална алатка за правење хартија, текстил, челик, логистика, земјоделство, метал и други индустрии и е исто така многу погодна за пакување на рефус артикли. ☑ Избор на материјали : Електричната машина за капнување е изработена од алуминиум, железо и пластика, со голема отпорност на топлина и отпорност на корозија. Користејќи напредна технологија за производство, таа е издржлива и може да се користи за одреден временски период. ☑ 2 Батерии за капацитет : ЛЦД прикажува време на заварување и јачина на сврзување.2 Батерии 4000m Ah може целосно да се наполни за само 1,5 часа. При полнење, батеријата може да се отстрани и да се става во преградата за батерии. ☑ Електричен балер : ги елиминира недостатоците на традиционалното рачно балинг, овој електричен балер може да реализира 1 рачна автоматска работа. Обезбедува удобен метод за прицврстување, заварување и сечење. ☑ Автоматска машина за заварување на заварувањето : Оваа машина за капнување може да се поправи без други сврзувачки елементи. Едноставно врзете ги лентите заедно со рака, а потоа вметнете го крајот во конекторот на машината и машината автоматски ќе затегне. ☑ Опсег на примена : Алатката за електрично пакување од типот на складирање на ПП и појас за пакување на миленичиња е идеална алатка за правење хартија, текстил, челик, логистика, земјоделство, метал и други индустрии и е исто така многу погодна за пакување на рефус артикли.

Други карактеристики

Најдобри понуди